مراد هاشمزهی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، با بیان اینکه حداقل 30درصد ظرفیت پذیرش دانشجو در رشته های پزشکی باید به داوطلبان بومی مناطق اختصاص یابد، بیان داشت: تا زمانی که این سهمیه به مناطق محروم اختصاص پیدا نکند، هر چه هم که ظرفیت پذیرش رشته در پزشکی افزایش یابد، باز هم مناطق محروم با کمبود پزشک مواجه خواهند بود.
وی افزود: این موضوع قانون آن هم در مجلس مصوب شده؛ اما انگار هنوز از اجرای دقیق آن خبری نیست.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بیان داشت: دانشجویان رشته پزشکی باید با برنامه در دانشگاه ها پذیرفته شوند و تا زمانی که به مناطق محروم سهیمه پذیرش پزشک ندهیم، هر چه ظرفیت پذیرش رشته پزشکی افزایش یابد، باز هم مناطق محروم با کمبود پزشک مواجه خواهند بود؛ بنابراین باید درصد بالایی از ظرفیت پذیرش در رشته های پزشکی به مناطق محروم اختصاص یابد.
بیمارستان های مناطق محروم نیازمند حمایت جدی دولت است
هاشمزهی با بیان اینکه بیمارستان های مناطق محروم نیازمند حمایت جدی دولت و مسئولان است، گفت: در طرح جامع سلامت مردم باید کمترین هزینه را پرداخت کنند.
وی با اشاره به اینکه دولت باید کمک کند تا مردم در مناطق محروم کمترین هزینه را بابت درمان خود بپردازند، گفت: طبق فرموده رهبر معظم انقلاب بیمار جز درد بیماری مشکل دیگری نداشته باشد.
نماینده مردم شهرستان های نهبندان و سربیشه در مجلس با بیان اینکه حل مشکلات حوزه بهداشت و درمان به دلیل اهمیت این حوزه باید در اولویت دولت باشد، گفت: دولت باید به بیمارستان ها و مراکز درمانی مناطق محروم کمک کند تا بتوانند روی پای خود بایستند.
هاشمزهی با اشاره به تعطیلی سه بیمارستان 32 تختخوابی درمیان، سربیشه و سرایان گفت: متاسفانه این سه بیمارستان بعد از گذشت چند سال، هیچ پیشرفتی تا کنون نداشته و همچنان تعطیل هستند.
وی افزود: بیمارستانی که می خواهد افتتاح شود باید اول وضعیت نیروی انسانی و متخصص آن مشخص شود و یک سری اعتبارات نیز برای آن اختصاص یابد تا در آینده دچار مشکل و تعطیلی نشوند.
این نماینده مجلس در خصوص تعداد پرستار و نیروهای جذب شده برای این بیمارستان ها گفت: در این رابطه این افرد مرتب به ما تذکر می دهند و دولت نیز در صدد است این افراد را استخدام کند و افرادی که مراحل گزینشی آن ها به پایان رسیده، باید استخدام شوند.