محمد حسین زندی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در کرمان، در رابطه با سابقه دانشگاه شهید باهنر گفت: دانشگاه شهید باهنر کرمان در سال 53 به همت شادروان مهندس علیرضا افضلی پور و بانو فاخره صبا با پذیرش 90 دانشجو آغاز به کار کرد.
وی ادامه داد: این دانشگاه هم اکنون در فضایی بالغ بر 230 هزار متر مربع و در قالب 11 دانشکده و یک مجتمع آموزش عالی، یک پردیس دانشگاهی، پنج پژوهشکده و 57 گروه آموزشی و 300 رشته تحصیلی پذیرای بیش از 14000 دانشجوست.
معاون آموزشی دانشگاه شهید باهنر کرمان خاطرنشان کرد: این میزان دانشجو در قالب چهار رشته کاردانی و 78 رشته کارشناسی و همچنین 135 رشته کارشناسی ارشد و هشت رشته دکترا در دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
زندی افزود: با توجه به اینکه دانشگاه شهید باهنر به عنوان دانشگاه مادر و منتخب در استان کرمان است، در مقطع کارشناسی در سال تحصیلی 93-94 هیچ رشته جدیدی به دانشگاه اضافه نشده است؛ اما در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای حرفهای در برخی از رشتههای جدید نیز این دانشگاه مجوز پذیرش دانشجو را دریافت کرده است.
وی بیان داشت: این دانشگاه با قرار دادن امکانات خوابگاهی برای دانشجویان ورودی جدید و همچنین امکانات رفاهی همچون تغذیه و وامهای دانشجویی و همچنین تسهیلات برای استعدادهای درخشان سعی در فراهم آوردم محیطی هر چه بهتر برای تحصیل دانشجویان است.
این استاد دانشگاه گفت: از رشتههای پرطرفدار این دانشگاه برحسب گروههای مختلف آموزشی میتوان به رشتههای مهندسی برق و مهندسی عمران و مکانیک در گروه ریاضی و فنی مهندسی و همچنین ژنتیک و میکروبیولوژی در گروه علوم تجربی، حقوق و روانشناسی و همچنین مهندسی معماری و فرش در گروههای علوم انسانی و هنر اشاره کرد.
زندی ادامه داد: در دانشگاه باهنر تعداد 642 نفر عضو هیات علمی ثابت مشغول انجام وظیفه هستند که از این تعداد 62 نفر دارای رتبه استادی، 112 نفر دانشیار، 347 نفر استادیار 119 مربی و دو نفر مربی آموزشی هستند، همچنین به همین تعداد عضو هیات علمی مدعو و بیش از 700 نفر کارشناس و کارمند در امور آموزشی و پژوهشی مشغول به فعالیت هستند.
وی گفت: دانشگاه شهید باهنر که میراث زنده یاد مهندس افضلی پور با قدمت 40 سال خویش به دستاوردهای بزرگ علمی و فناوری مختلف دست یافته است؛ این دانشگاه با پذیرش دانشجو در 300 رشته و برخورداری از مراکز پژوهشی و پژوهشکدهها و سایر امکانت کمک آموزشی امید دارد تا مورد توجه کسانی قرار گیرد که قصد ورود به عرصه تحصیلات دانشگاهی را دارند، گامی کوچک برای رشد و تعالی بیش از بیش ایران و ایرانی بردارد.