به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، بیست و دومین کنگره ملی «علوم و صنایع غذایی ایران» با رویکرد چالش ها و راهکارهای تولید، فرآوری و صادرات مواد غذایی با تاکید بر شیر و فرآورده های لبنی هشتم و نهم شهریورماه امسال در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار می شود.
همزمان با این کنگره، اولین نمایشگاه بین المللی فرآورده های لبنی و صنایع وابسته نیز در محل نمایشگاه های بین المللی استان گلستان برپا خواهد بود.
لازم به ذکر است، از مهمترین محورهای این کنگره نیز می توان کیفیت شیر و محصولات لبنی، تنوع بخشی به فرمولاسیون های مواد غذایی با استفاده از شیر و فرآورده های وابسته، پروبیوتیک های نوین، ایمنی و امنیت غذایی، فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی، آلاینده ها، باقیمانده ها و مانع صادرات، افزودنی ها، بایدها و نبایدها، غذاهای حلال، سلامت و بهداشت، قوانین و مقررات بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی، عملکرد سازمان های نظارتی و اجرایی در صادرات و واردات مواد غذایی، بازارهای هدف صادراتی و راهکارهای نفوذ، سیاست های حمایتی دولت و قوانین و مقررات را نام برد.