کد خبر:۳۵۰۱۸۵
سرپرست جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی:

گیاهان دارویی یکی از حوزه‏‌های پژوهشی مهم جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی است

سرپرست جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی گفت: گیاهان دارویی یکی از حوزه‌های پژوهشی مهم در جهاد دانشگاهی این استان محسوب می‏‌شود که می‏‌توان از این ظرفیت خدادادی در جهت توسعه استان بهره برد.
گیاهان دارویی یکی از حوزه‏‌های پژوهشی مهم جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی است

به گزارش گروه دانشگاه‌های کشور «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، محمد قادری صبح امروز در دیداری با رئیس پارک علم و فناوری استان گفت: وجود گونه‏‌های متنوع گیاهان دارویی در خراسان جنوبی، شرایط مساعدی را برای پژوهش‌های کاربردی در این زمینه فراهم کرده است.



وی بر مدیریت درست منابع تاکید کرد و گفت: در صورت تشخیص صحیح و استفاده بهینه از ظرفیت‏‌های موجود می‌‏توان از دانش بومی استان در جهت تولید ثروت استفاده کرد.



سرپرست جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی، از گیاهان دارویی به عنوان یک مزیت نسبی استانی یاد کرد و گفت: با توجه به ظرفیت‏‌های موجود، ورود هدفمند به حوزه گیاهان دارویی، خواست اصلی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی است.


قادری همچنین ضمن تاکید بر عملی شدن تحقیقات کاربردی افزود: در این مسیر باید نگاهی علمی، مبتنی بر پژوهش وجود داشته باشد.



وی به قابلیت زیاد جهاد دانشگاهی در حوزه­‌های مختلف اشاره کرد و گفت: گیاهان دارویی یکی از حوزه‏‌های پژوهشی مهم در جهاد دانشگاهی استان محسوب می‌شود که می‌‏توان از این ظرفیت خدادادی در جهت توسعه استان بهره برد.



سرپرست جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی با بیان اینکه نگاه مثبت در تعامل دستگاه‌ها می‌‏تواند نتایج خوبی را رقم بزند، گفت: اعتماد دو جانبه بین دستگاه‏‌های اجرایی می‌‏تواند عامل مهم پیشرفت باشد.



محمدرضا دوستی، رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی نیز از آمادگی برای راه‌اندازی شرکت‌های دانش بنیان، بخصوص در زمینه گیاهان دارویی خبر داد و افزود: با توجه به توان جهاد دانشگاهی در این زمینه، بی‏ شک رویکرد دانش‏ بنیان در حوزه گیاهان دارویی می‌­تواند برنامه­ های موفقی را در خراسان جنوبی رقم بزند.


وی ضمن تاکید بر فراهم‏ سازی زمینه تجاری شدن دانش گیاهان دارویی، خاطرنشان کرد: بهره‏ مندی از علم داروسازی در زمینه محصولات استراتژیک استان همچون زعفران، زرشک و عناب می‌‏تواند پشتوانه اقتصادی قوی برای استان محسوب شود.


رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی با اشاره به محجور ماندن علم گیاهان دارویی در خراسان جنوبی بیان داشت: جهاد دانشگاهی اهرمی قوی برای ایجاد ارزش افزوده گیاهان دارویی در استان است.



دوستی، کاشت گل محمدی، تولید فرآورده‌های خاص از زرشک، زعفران، عناب، بنه و غیره را جزو راهکارهای تقویت علم گیاهان دارویی در استان برشمرد.


وی با بیان اینکه شرکت‌های دانش بنیان زمینه مناسب برای تولید و صادرات محصولات را فراهم می‌‏کنند، گفت: راه اندازی و تقویت این شرکت‌ها در محیط‌های دانشگاهی می‌تواند منبع درآمد مطمئنی باشد.


رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی گستره حوزه فعالیت جهاد دانشگاهی را یک مزیت دانست و گفت: با توجه به سابقه موفقیت‏‌های این نهاد ارزشمند و انقلابی می‌توان به آینده گیاهان دارویی و ایجاد شرکت‌های جدید دانش بنیان در خراسان جنوبی با مدیریت جهاد دانشگاهی امیدوار بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار