به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، عباس حاجی آخوندی ضمن بیان این مطلب گفت: در زمینه های آموزشی، زمانی تنها 2 یا 3 دانشگاه داروسازی در کشور داشتیم اما اکنون حدود 40 دانشگاه داروسازی داریم که در خدمت نظام آموزشی و تربیت داروساز هستند. تا قبل از انقلاب ما فقط تا مقطع داروسازی عمومی قادر به تربیت دانشجو بودیم و متقاضیان دوره تخصص باید به خارج از کشور می رفتند اما اکنون قادر هستیم تخصص های قدیمی و رشته های نوظهور را در کشور خود ارائه دهیم.
استاد دانشگاه و رئیس مرکز تحقیقات داروهای گیاهی با بیان اینکه ایران دارای بالاترین شتاب رشد علمی از نظر تولید مقالات علمی داروسازی در دنیا می باشد، خاطرنشان کرد: در زمینه تولید مقاله زمانی حتی جزو صد کشور اول نیز نبودیم اما اکنون جزو 15 کشور اول دنیا هستیم. این درصد بالای تولید مقاله نشانگر اینست که ما دانشمندانی را داریم که می توانند مطالب علمی را در سطحی گزارش کنند که کشورهای معتبر دنیا متقاعد شوند مطالب را در مجلات خود چاپ کنند.
وی همچنین گفت: از نظر استاندارد نیز بالاتر از میانگین جهانی قرار داریم اما متاسفانه بهترین محصولات ما با ظاهری غیر شکیل ارائه می شود که بار فنی محصولاتمان را پائین می آورد. لذا باید قدمی از نظر راهبردی برداریم و داروسازی را به سمت بین المللی شدن ببریم تا بگوییم در کار خود موفق شده ایم. در غیر اینصورت حق رفاه و ثروت کشور ما ادا نخواهد شد و این لطمه به شانیت ایران در سطح بین المللی می زند.