کد خبر:۳۵۰۱۹۳
دانشجویان دانشگاه‌های آذربایجان‌غربی خطاب به نمایندگان مجلس:

چرا نمایندگانی که در دوران انتخابات ارتباط نزدیک با دانشگاه داشتند در صحنه استیضاح سکوت کرده‌اند

دانشجویان دانشگاه‌های آذربایجان‌غربی در نامه‌ای به نمایندگان مجلس ارومیه در خصوص استیضاح وزیر علوم اعلام کردند: نمایندگانی که در دوران انتخابات ارتباط نزدیک با دانشگاه داشتند؛ چرا در صحنه حساس استیضاح سکوت کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، دانشجویان دانشگاه‌های آذربایجان‌غربی در نامه‌ای خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی ارومیه اعلام کردند: نمایندگانی که در دوران انتخابات ارتباط نزدیک با دانشگاه پیدا می‌کنند؛ چرا در صحنه حساس استیضاح سکوت کرده‌اند.

متن نامه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

از روزی که آقای دکتر میلی منفرد برای تصدی پست وزارت علوم به مجلس شورای اسلامی معرفی شدند و از‌‌ همان روزی که بعد از رای عدم اعتماد نمایندگان مجلس به ایشان آقای توفیقی بعنوان سرپرست این وزارت خانه معرفی شدند، به نظر می‌رسید که در شرکت سهامی تدبیر و امید یکی از سهم‌های افراطی‌های تندرو چپ، وزارت علوم باشد؛ و بعد از انتخاب جناب آقای دکتر فرجی دانا بعنوان وزیر علوم و از جمله نخستین اقدامات ایشان در انتصاب آقایان میلی منفرد و توفیقی بعنوان مشاور وزیر، بر همگان نشان داده شد که مسیر پیش رو وزارت علوم، غیر حرکت در مشی اعتدالی است که رئیس جمهور وعده آن را به مردم داده است.


در میان فراز و نشیب‌های وزارت علوم در دانشگاه‌ها و عزل و نصب‌های اتوبوسی و انتصاب افراد فعال فتنه ۸۸ در وزارت علوم و همچنین بازگشت افرادی که به دلیل جرائم امنیتی از دانشگاه اخراج و یا تعلیق تحصیلی شده بودند، همه و همه نشان می‌دهد که فضای دانشگاه قرار است در مسیری غیر از حرکت علمی به پیش رود تا جایی که مقام معظم رهبری در سخنان خود خطاب به مسئولان فرمودند که اجازه ندهید دانشگاه جولانگاه جریان‌های سیاسی شود و این توصیه مقام معظم رهبری به دلیل بی‌توجهی برخی آقایان چند بار دیگر نیز تکرار شد.



مجلس شورای اسلامی نیز از‌‌ همان روز اول نشان داد که نسبت به وزارت علوم حساسیت ویژه‌ای دارد و سعی کرد از‌‌ همان روز در انتخاب وزیر دقت خاصی به خرج بدهد؛ اما شاید تحت فشار جریان‌ها و رسانه‌ها مجبور به اعتماد به دکتر فرجی دانا شد؛ ولی امروز بعد از گذشت نزدیک یکسال از عملکرد وزیر تصمیم به استیضاح ایشان گرفته است.


در میان اسامی نمایندگانی که خواهان استیضاح وزیر علوم بوده‌اند نام هیچ یک از نمایندگان شهرستان ارومیه به چشم نمی‌خورد، عجیب است که تنها دانشگاه ارومیه با داشتن نزدیک به 33 هزار دانشجو بعنوان یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های مادر کشور در میان نمایندگان خود در مجلس شورای اسلامی هیچ رای و نظری ندارد. نمایندگان محترمی که در دوران انتخابات مجلس به بهانه‌های مختلف خواهان حضور در دانشگاه و ارتباط با دانشجویان بودند امروز در این صحنه حساس مهم که عده‌ای سعی دارند دانشگاه را از مسیر اصلی خود منحرف کنند، سکوت پیشه کرده‌اند.


ما دانشجویان بسیجی دانشگاه‌های آذربایجان‌غربی ضمن انتقاد شدید از نمایندگان شهرستان ارومیه در مواجهه و شکل برخورد با تشکل‌ها و جریان‌های دانشجویی و همچنین بی‌تفاوتی در مسئله مهم استیضاح وزیر علوم از این نمایندگان می‌خواهیم که موضع‌گیری صریح و شفاف خود را در این موضوع خاص اعلام کنند و به سادگی از کنار آن عبور نکنند و نسبت به ادای دین خود به جریان دانشجویی اقدام کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار