به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، عضو شورای اسلامی شهر تهران در جمع فرماندهان و معاونین بسیج شهرداری با بیان آنکه در طول دفاع مقدس بسیج بدنه اصلی رزمی و دفاعی کشور بود، اظهار داشت: همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند در دوران دفاع مقدس، اگر بسیج نبود از ارتش و سپاه هم کاری بر نمیآمد. بسیج همان بدنه مردم است که در دورانهای مختلف برای دفاع از آب، خاک و اعتقادات خود در عرصه حضور پیدا کرده است
مهندس چمران بسیج را یکی از ارکان فرهنگی کشور دانست و اظهار داشت: بسیج پیش از آنکه نیروی نظامی باشد، یک نیروی فرهنگی است. بسیج باید در درجه اول خودسازی کرده و توانمندی فکری و فرهنگی خود را بالا ببرد. البته باید در زمینه نظامی هم نیروهای کارآمدی تربیت کند، همچنان که در گذشته هم این گونه بوده است.
وی اضافه کرد: بصیرت و آگاهی لازمه دیگری است که همه افراد بسیج در همه ردهها باید به آن مجهز شوند.
عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: در شهرداری تهران انتظار آن است که بسیج وظیفهٔ مضاعفی را بر عهده بگیرد که فراتر از همه این هاست. در شهرداری تهران مشکلاتی است که از قدیم بوده است و نیازمند حرکتی جهادی است. با حضور بسیجیان در شهرداری تهران، نباید کار مردم بر زمین بماند.
رئیس شورای عالی استانها تصریح کرد: اگر تخلفات و مشکلاتی در کار مردم در مواجه با شهرداری تهران وجود داشته باشد، ذهنیت بدی را نسبت به نظام در ذهن آنها ایجاد میکند. برخیها کاری ندارند که شهرداری جزئی از دولت هست یا نیست و اگر با مشکلی مواجه شوند آن را به حساب نظام و انقلاب میگذارند.
وی با اشاره به سالگرد آزادسازی حصر پاوه ابراز داشت: ۲۷ مرداد ماه سالروز آزادسازی حصر پاوه است، یکی از روزهای مهم تاریخ انقلاب اسلامی است که تا جدا شدن کردستان از خاک ایران پیش رفت. در آن زمان آن دستور تاریخی حضرت امام به عنوان فرمانده کل قوا نیروهای مردمی را به کردستان کشاند و لرزه بر اندام دشمنان انداخت و موجب آزادسازی پاوه شد.
مهدی چمران در ادامه به بیان خاطراتی از شهید مصطفی چمران پرداخت و بر مطالعه تاریخ معاصر کشور به عنوان گرفتن پند و عبرت از گذشتگان تاکید کرد.
در این دیدار محسن پیرهادی مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران با اشاره به اقدامات بسیج شهرداری تهران من جمله نصب تمثال مبارک شهدا بر سر کوچهها اظهار داشت: این کار به معنای آن نیست که ما به خانواده شهدا لطف کردهایم، بلکه حداقل کاری است که ما میتوانیم نسبت به خانواده شهدا انجام دهیم. و این قبیل کارها برای خودسازی و آرامش خومان است
مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران افزود: یادمان باشد که یک پدر و مادر شهید همه زندگیاش را که فرزندش بوده، تقدیم اسلام و انقلاب کرده است. لذا با نصب تصویر فرزندانش بر سر کوچه باعث میشویم که خانواده شهدا و ما احساس غرور کنیم. این لطف خداوند است که ما کاری را انجام دهیم که تاکنون دنبال نشده است.
پیرهادی از تهیه و تدوین بانک اطلاعات شهدای شهرداری تهران خبر داد و تصریح کرد: تاکنون بانک اطلاعاتی جامعی از شهدای تهران به این شکل وجود نداشت. یکی دیگر از کارهای ارزشمندی که در بسیج شهرداری تهران دنبال شد، جمع آوری و تدوین کتابی در همین راستاست که دو جلد آن در دست چاپ است و جلد سوم آن نیز در حال تکمیل است.
وی در خصوص فعالیتهای جاری بسیج و برنامههایی نظیر روزنامه دیواری گلدسته، تهیه و انتشار تیزرهای تلویزیونی، مرکز آموزش، مرکز تبادل کتاب و پیشرفت آن توضیحاتی را ارئه کرد.
پیرهادی خطاب به فرماندهان و معاونین بسیج شهرداری تهران، با تاکید کرد بر استفاده از فرصتهای مدیریتی ابراز داشت: فراموش نکنید که هر کدام از ما در جایگاهی قرار گرفتهایم که بواسطه آن میتوانیم خدمت کنیم. همیشه این فرصتها در اختیارمان نیست که در فضای ارزشی کاری را انجام دهیم. امروز حتی اگر در حد یک نصب بنر شهید میتوانیم قدمی برداریم، فرصت را از دست ندهیم.
مهدی بابایی قائم مقام سازمان بسیج شهرداری تهران نیز در ادامه با اشاره به طرح نشاط و تعالی اظهار داشت: رویکرد اصلی ما از برگزاری طرح نشاط و تعالی، هدف تربیتی آن است. حضور مربیان تربیتی در بین فرزندان پرسنل حاضر در این طرح باید تاثیرگذار باشد. تاثیرپذیری و تربیت کودکان از همان سنین ابتدایی صورت میگیرد.
وی افزود: کار ما در شهر تهران عمدتا تفریحی و فرهنگی است. خیلی از کارهای فرهنگی را ما در سطح پرسنل شهرداری انجام میدهیم، اما شاکله شخصیتی آنان شکل گرفته است. اگر میخواهیم کار تربیتی اثر گذار انجام دهیم، باید از این سنین ابتدایی آغاز کنیم.
قائم مقام سازمان بسیج شهرداری تهران گفت: امسال طرح نشاط و تعالی گستردهتر از سال گذشته برگزار میشود و برایند اصلی مثبت بوده و عموم کسانی که از این خدمات بهرهمند شدهاند رضایت داشتهاند.
گفتنی است در این دیدار برخی معاونین و فرماندهان حوزهها مطالب و پیشنهاداتی را ارائه کردند.