به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی با شعار «چالشها و راهکارهای تولید، فرآوری و صادرات موادغذایی با تأکید بر شیر و فرآوردههای لبنی» در روزهای شنبه و یکشنبه، هشتم و نهم شهریور در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار خواهد شد.
750 مقاله از دانشگاههای سراسر کشور به دبیرخانه این کنگره ارسال شده که طی داوریهای به عمل آمده 640 مقاله مورد پذیرش قرار گرفته است که از آن میان نیز 80 مقاله به صورت شفاهی و 560 مقاله به صورت پوستر ارائه شده و مقرر است در پایان به سه اثر برتر از هر کدام هدایایی اهدا شود.
همچنین افتتاحیه این مراسم ساعت هشت صبح روز شنبه در تالار خلیج فارس پردیس علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با حضور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و استاندار گلستان برگزار خواهد شد.
لازم به ذکر است، به موازات این کنگره، نمایشگاه فرآوردههای لبنی و صنایع وابسته نیز ساعت 16 روز شنبه در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی استان گلستان واقع در جاده محمدآباد افتتاح میشود.