علی امامی در گفتگو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در قم، در خصوص عملکرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: این وزارت خانه نقش عظیمی در ترویج فرهنگ ناب اسلامی دارد، کوچکترین لغزشی در این مجموعه آسیب شدیدی به پیکره فرهنگ و باورهای اسلامی مردم وارد می کند.
وی افزود: امت شهید پرور و ولایی ایران در سال 57 برای احیا و حاکم کردن اسلامی قیام کردند که احکام و دستوراتش انسان را در مسیر قرب الهی قرار می دهد، آن ها این اقدام را با هدف اتصال انقلاب اسلامی به حکومت ولی معصوم انجام دادند و به عنایت پروردگار، انقلاب شکوهمند اسلامی ایران رقم خورد.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه صنعتی قم تصریح کرد: امروز انتشار بخش عظیمی از مبانی، احکام و اخلاقیات اسلامی از تریبون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام می شود و انتظار مردم مومن و انقلابی ایران از این وزارتخانه، انتظاری در شأن نظام اسلامی است، از این رو باید مجموعه فرهنگ و ارشاد اسلامی دائما تحت نظارت نمایندگان مجلس شورای اسلامی باشند.
امامی با اشاره به اینکه تاثیرات رویه، نوع رفتارها و تصمیم گیری های مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی متوجه تمام اقشار جامعه است، گفت: مهم ترین اصل در این تصمیم گیری ها اسلامی بودن آن هاست، البته خود مردم هم عملکرد دولت و مسئولان را می بینند و با اهداف انقلاب و آرمان های امام روح الله مقایسه می کنند.
سیاسی جلوه دادن انتقادات از وزیر ارشاد غرض ورزانه است
وی ادامه داد: عده ای سعی می کنند هرگونه انتقادی که نسبت به وزیر ارشاد وجود دارد را سیاسی جلوه دهند، این تصویری غلط و غرض ورزانه است، عملکرد این وزارتخانه و وزیر آن تا کنون در بسیاری از موارد با فرهنگ ایرانی و اسلامی منطبق نبوده و حتی در برخی موارد با اهداف و فرهنگ متعالی اسلامی در تقابل بوده است.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه صنعتی قم با اشاره به برداشته شدن ممیزی کتاب، گفت: انتشار کتبی که با اخلاقیات و فرهنگ عمیق ایرانی در تضاد است، موجب دل آزردگی دلسوزان عرصه فرهنگ خواهد شد، به طوری که مخالفت گسترده ناشران با برداشتن ممیزی پیش از چاپ کتاب را به همراه داشته است.
توهین به مادر امام زمان(عج) توسط زیر مجموعه وزارت ارشاد
امامی بیان داشت: گاهی شاهد این هستیم کتاب ها و رمان هایی از وزارت ارشاد دولت تدبیر و امید مجوز انتشار می گیرند که حاوی مطالبی خارج از روح اخلاق، بی عفتی و یا متضاد با اعتقادات مردم است؛ از جمله ای آن ها می توان به رمان «دوازدهم» نوشته علی مؤذنی كه در آن نسبت به جایگاه مادر گرامی امام زمان(عج) بیاحترامیهای فراوانی صورت گرفته است.
وی ادامه داد: این رمان توسط انتشارات عصر داستان، متعلق به بنیاد ادبیات داستانی منتشر شده است که از زیر مجموعههای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به شمار میرود، این بی احترامی بزرگ در شرایطی رخ داده كه وزارت ارشاد در بحث ممیزی پیگیر سیاست تساهل است.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه صنعتی قم تاکید کرد: انتشار آرمان های انقلاب اسلامی و شعائر آن از ملزومات نظام اسلامی است، جلوگیری از انتشار بنیان های انقلاب اسلامی و تفکراتی که باعث پیدایش این انقلاب شد، یا بستن و تذکر به نشریات مختلف و تعطیلی نمایشگاه های ارزشی، دستاوردی جز ضربه به استحکام نظام اسلامی در پی نخواهد داشت.
وزیر ارشاد باید مسیر کاری خودش را اصلاح کند
امامی ادامه داد: برای بنده جای سوال است که چرا وزیر ارشاد جمهوری اسلامی ایران، باید در خصوص خوانندگی زنان چنان حرف هایی را بزند که در رسانه ها منتشر شده و واکنش علما و حوزویان را برانگیزد، وی که از خانواده عالم هستند و خودشان هم تحصیل حوزوی داشتند با احکام اولیه اسلام آشنایی ندارند؟
وی گفت: حساسیت موضوع و آثار مخرب بحث خوانندگی زنان به حدی بود که مرجع جهان تشیع آیت الله العظمی مکارم شیرازی در خصوص این اظهارات می گوید: «این طرز سخنگویی سابقه ندارد...»، آقای وزیر باید مسیر کاری خویش را اصلاح کند.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه صنعتی قم با بیان اینکه فرهنگ ایرانی و اسلامی در دوران اصلاحات دچار فراز و فرودهایی گردید که نتیجه آن به استیضاح آقای مهاجرانی ختم شد، خاطرنشان کرد: امیدواریم آقای جنتی این روند کاری را اصلاح کند، در غیر این صورت مردم از نمایندگان مجلس انتظار دارند به صورت جدی مطالبات فرهنگی و اسلامی را پیگیری کنند و همان مسیر استیضاح جناب وزیر علوم در مورد ایشان طی شود.