به گزارش حوزه احزاب «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار روز یکشنبه خود با سفیر هلند در تهران، اظهار داشت: با وجود وضع تحریمهای ظالمانه از سوی غرب علیه کشور ما، دولت جمهوری اسلامی ایران سعی کرد بر اساس رویکردی تعاملی حقوق ملت را استیفا کند اما ظاهرا سران نظام سلطه زبان دیپلماتیک و مذاکره با ایران را نمیدانند و من از شما میخواهم که از طرف ما به آنها بگویید اگر تا پایان امسال این تحریمها تمام نشود ما آنها را خواهیم شکست.
وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره در پی تعامل با دیگر کشورها بوده است، افزود: با وجود تعهد طرف غربی در مذاکرات هستهای با ایران مبنی بر جلوگیری از وضع تحریمهای جدید، شاهد بودیم که در چند مرحله این تعهد از سوی آنها نقض شد و اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی مشمول تحریمهای جدید شدند که این نشان میدهد آن کسی که تعامل و گفتگو را نمیفهمد غرب است نه جمهوری اسلامی ایران.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با ذکر این نکته که شناخت غرب از ایران همواره یک شناخت کلی و مبتنی بر شنیدهها و توهمات بوده نه شناخت از نزدیک و واقعی، ادامه داد: به نظر من اگر غرب بخواهد در چارچوب منافع طرفین به حل مسائل فیمابین بپردازد جز با شناخت علمی و واقعی و به دور از سیاست زدگی چارهای ندارد.
محسن رضایی با تاکید بر این مسئله که اسلام و دموکراسی هیچ تناقضی با هم ندارند، گفت: احترام به حقوق بشر جزء متن اسلام است و در ایران، از مردم گرفته تا دولت و حاکمیت همگی بر این اصول واقفند اما شما با وجود نقض گسترده حقوق بشر در غرب ـ مانند همین قضیه اخیر فرگوسن در آمریکا ـ همواره با اهداف سیاسی ما را متهم به نقض حقوق بشر میکنید.
وی با اشاره به اینکه ایران در امر مبارزه با تروریسم از ابتدا و بدون کوچکترین اغماضی فعال بوده است، افزود: مثلا در مورد داعش که تولد و ساماندهی آن بسیار شبیه القاعده است، ایران از ابتدا موضع روشن داشت ولی آمریکا و دیگر کشورهای غربی و حتی برخی دول مرتجع عربی تا زمانی که منافع مشخص خودشان تهدید نشد از آنها علیه مردم و دولت سوریه و عراق حمایت مالی، معنوی، لجستیکی و نظامی کردند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه به عنوان شاهد مثالی بر گفتههای خود به حضور دست کم ۲۰۰ شهروند هلندی در صفوف تروریستهای داعش اشاره کرد و گفت: بر مبنای محاسبات علمی این تعداد حضور فعال به معنای هم فکری حداقل ۱۵ هزار نفر هلندیها با آنها در کشور هلند است.
محسن رضایی در پایان با اشاره به دیدار دکتر روحانی با نخست وزیر هلند در سفر سال قبل نیویورک و نیز نشست دکتر ظریف با وزیر خارجه این کشور، روابط دو کشور را در دوره جدید خوب ارزیابی کرد و گفت: به نظر میرسد با توجه به دغدغههای مشترک، امکان همکاری دو کشور در حوزه حقوق بشر و مبارزه با تروریسم وجود دارد.
گفتنی است سفیر هلند در تهران نیز که تحصیلاتی در حوزه اندیشه سیاسی ایران و اسلام دارد در این جلسه ضمن ابراز خوشحالی از این دیدار، گفت: من درباره بحث تحریمها و موضوع مذاکرات نظرات شما و مسئولین ایران را منتقل میکنم و از ملاقات با شما میفهمم که مسئولین ایرانی با وجود برخی اختلاف نظرهای داخلی، در مورد مسائل منطقهای و بین المللی اتفاق نظر دارند و این برای من جالب است.