حجت الاسلام و المسلمین محمد بهرامی خوشکار در شانزدهمین اجلاس خبرگان رهبری:
کد خبر:۳۵۳۰۵۱
حجت الاسلام و المسلمین محمد بهرامی خوشکار در شانزدهمین اجلاس خبرگان رهبری:
دولتمردان در راستای بهرهوری بیشتر و پرهیز از اسراف اقدامات مناسبی را انجام دهند
عضو مجلس خبرگان رهبری مسأله اسراف و توزیع نامتوازن منابع بین غنی و فقیر را یکی دیگر از دغدغههای اساسی دلسوزان نظام دانست از دولتمردان خواست تا برای رفع این نگرانی برنامهریزی و در راستای بهرهوری بیشتر و پرهیز از اسراف اقدامات مناسبی را انجام دهند.
به گزارش حوزه احزاب «خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام و المسلمین محمد بهرامی خوشکار نیز به عنوان آخرین سخنران پیش از دستور، پیرامون مسأله تکثیر نسل و نرخ پایین باروری در جامعه ایران نکات و آماری را ارائه داد و افزود: یکی از مسائلی که آثار و تبعات آن نه امروز، بلکه در سالهای آینده خود را نشان خواهد داد کاهش جمعیت است و این مسأله پیامدهایی در پی دارد که برخی از آنان غیر قابل جبران خواهد بود. اساساً هر کشوری که از نرخ باروری مناسب برخوردار است در همه عرصهها موفقیتهای کمی و کیفی خوبی را دارا خواهد بود. بیشک کنترل جمعیت به بهانه مثلاً رفع بیکاری و بهانههای مشابه نمیتواند رفع مشکلات را درپی داشته باشد. آنچه در این مسأله ضروری به نظر میرسد طراحی و اجرای برنامههای صحیح و متناسب است».
حجت الإسلام و المسلمین محمد بهرامی خوشکار همچنین مسأله اسراف و توزیع نامتوازن منابع بین غنی و فقیر را یکی دیگر از دغدغههای اساسی دلسوزان نظام دانست از دولتمردان خواست تا برای رفع این نگرانی برنامهریزی و در راستای بهرهوری بیشتر و پرهیز از اسراف اقدامات مناسبی را انجام دهند.
وی خاطر نشان کرد: اگر نیروهای اجرایی، کشاورزی را رونق دهند آبها را کنترل نمایند توزیع ثروت و غذا را مدیریت نمایند، از اسراف جلوگیری کنند به توزیع صحیح نیروهای کاری در سطح جامعه بپردازند ثروتهای کلان را آنچنان هدایت نمایند که همه مردم از آنها بهرهمند گردند در آن صورت نیازی چندان به کنترل جمعیت نخواهد بود بلکه ازدیاد جمعیت باعث تحصیل قدرت و ثروت هم میگردد این امر فقط و فقط در گرو یک مدیریت جهادی و علمی با عزم ملی محقق خواهد گشت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.