به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، غلامرضا اسداللهی با بیان اینکه دولت در زمانی موظف شد کوچک سازی را محقق کند، گفت: البته در کم کردن این وزارتخانه ها کار کارشناسی صورت نگرفت و به همین علت مشکلات عدیده ای ایجاد شد مثل استیضاح وزیر راه و در ادامه آن سرپرستی نیکزاد در این وزارتخانه که به دنبال ادغام وزارت مسکن و شهرسازی صورت گرفت.
نماینده مردم تربت جام، تایباد و باخرز در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: مسائل مربوط به وزارت ورزش و جوانان با هم سنخیت دارد و تصور من بر این است که با یک برنامه ریزی و سازماندهی مناسب می توان جلوی تصور غلط و احیای سازمان ملی جوانان را گرفت.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه مسائل جوانان به مسائل ورزشی گره خورده است، گفت: مخاطبین ورزشی ما نیز جوانان هستند لذا تفکیک این وزارتخانه دوباره کاری بوده و تأکید ما بر این است که دولت به سمت کوچک شدن پیش رود.
اسداللهی در ادامه با بیان اینکه کوچک سازی از تأکیدات برنامه توسعه پنجم است، عنوان کرد: ژاپن کشوری با جمعیت بسیار بالاتر از ایران است اما تعداد کل کارمندان دولتی شان 120 هزار نفر است در حالی که در کشور ما بیش از 320 هزار دستگاه دولتی وجود دارد که اگر هر دستگاه حداقل 10 کارمند داشته باشد، تعداد کل کارمندان دولتی کشور رقم بسیار بزرگی می شود.
وی در ادامه تصریح کرد: باید به سمتی برویم که مسئولیت بخش های مختلف به خود مردم سپرده شود و نباید سازمان های عدیده ای ساخت و افراد را استخدام کرد چرا که دولت چاق و فربه شده و از چالاکی و تحرک آن کمتر می شود.
عضو فراکسیون ورزش در پایان خاطرنشان کرد: اضافه کردن عناوین سازمانی جدید فقط برای دولت بار داشته و مشکلات مالی و انسانی به وجود می آورد از این رو وزیر ورزش و جوانان می تواند با سازماندهی مدبرانه مشکلات مربوط به حوزه جوانان را مدیریت کند.