کد خبر:۳۵۳۴۳۵
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور مطرح کرد:

راه‌اندازی رشته‌های کارشناسی ارشد دفاع سایبری در کشور

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: ایران اسلامی جزو ۱۰ کشور برتر دنیا در حوزه پدافند سایبری است و در این راستا رشته‌های کارشناسی ارشد دفاع سایبری راه‌اندازی شده است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، غلامرضا جلالی شب گذشته در جمع خبرنگاران ارومیه گفت: موضوع پدافند غیرعامل به نوعی مدیریت تهدیدات، آن هم از جنس تهدیدات غیرطبیعی است؛ چون هم اکنون در بازه‌ای از تاریخ قرار گرفته‌ایم که تهدیدات به شدت در حال تحول و تغییر هستند؛ یعنی در این 25 سال شاید سه مرتبه ماهیت تهدیدات تغییر یافته و چهره‌ها و حوزه‌های جدید تهدیدها به وجود آمده است.

 

وی افزود: با توجه به اینکه پدافند، دفاع در برابر این تهدیدات یا بی اثر کردن آن در کشور است، پس در گام نخست باید آن را بشناسیم و با نگرش دقیق و تخصصی بتوانیم پیامدها و تاثیرات تهدید را در کشور احصا کرده و متناسب با هر حوزه و هر رویکردی، رویکرد دفاعی جدیدی داشته باشد.

 

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور تصریح کرد: وقتی یک کشور مهاجم و تهدیدگری در یک حوزه‌ای تجهیزات سایبری خود را تقویت می‌کند، پس جامعه باید به دنبال دفاع و راه حل رود، خوشبختانه جمهوری اسلامی ایران از همان سال‌های نخست پیدایش این موضوع، ساز و کارهای دفاع در برابر تهدید سایبری را تنظیم کرده و حتی شاهد هستیم که رئیس جمهور آمریکا اذعان می‌کند که توان حمله سایبری به زیرساخت های کشور را ندارد، پس این نشان دهنده موفقیت‌های اقدامات این سازمان در حوزه سایبری و پاسخگویی به این تهدیدات است.

 

جلالی ادامه داد: در این رابطه برای نخستین مرتبه حتی رشته‌های کارشناسی ارشد و دکترای پدافند سایبری در دانشگاه‌ها ایجاد شده و این در حالی است که شاید بسیاری از کشورها این رشته‌ها را نداشته و در این اقدامات در گام‌های اولیه باشند؛ حال آنکه جمهوری اسلامی در این زمینه از پیشرفت‌های بسیار مطلوبی برخوردار است.

 

وی گفت: با راه‌اندازی رشته‌های متعدد کارشناسی ارشد در این خصوص صدها دانشجو نیز در رابطه با پدافند غیرعامل فارغ‌التحصیل شده‌اند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار