آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۳۷۳۴
سیدسلیمانی در ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه کاشان:

برنامه‌های شبکه فارسی زبان BBC زیربنای اعتقادی و هویتی ما را نشانه رفته‌اند

یک کارشناس رسانه‌ در طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه کاشان گفت: برخی از برنامه‌های شبکه فارسی زبان BBC اگرچه ظاهری فرهنگی هنری دارند، ولی زیربنای اعتقادی و هویتی ما را نشانه رفته‌اند.
برنامه‌های شبکه فارسی زبان BBC  زیربنای اعتقادی و هویتی ما را نشانه رفته‌اند

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»،‌حجت الاسلام سیدسلیمانی،  کارشناس رسانه‌ و استاد حوزه و دانشگاه در طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه کاشان با بیان اینکه جنگ نرم اکنون به وجود نیامده بلکه سابقه‌ای دیرینه دارد، گفت: از نمونه بارز جنگ نرم می‌توان به تغییر تفکر حضرت آدم(ع) با وسوسه شیطان برای خوردن میوه ممنوعه اشاره کرد.

 

کارشناس نقد فیلم مؤسسه شهیدآوینی با اشاره به مباحث سواد رسانه‌ای، از اهمیت رسانه‌های تصویری سخن به میان آورد و اظهار داشت: متاسفانه ما در زمینه تصویری کار قابل توجهی انجام نداده‌ایم و بیشتر در زمینه شنوایی بوده که تأثیرقابل توجهی درمخاطب ندارد.

 

وی در ادامه تاریخچه ساخت عروسک باربی را برای اساتید حاضر بیان کرد و افزود: باربی فقط یک عروسک نیست که در دستان کودکان وجود دارد ، بلکه یک مبلغی بسیار قوی و موثر است که فرهنگ زن غربی را به کودکان و حتی بزرگسالان ما آموزش می‌دهد.

 

‌حجت الاسلام سید سلیمانی در ادامه به بررسی شبکه فارسی زبان بی. بی. سی و برنامه‌های این شبکه پرداخت و با پخش کلیپ‌های مرتبط گفت: برخی از برنامه‌های این شبکه اگرچه ظاهری فرهنگی ، هنری و حتی ترافیکی دارند ولی زیربنای اعتقادی و هویتی ما را نشانه رفته‌اند.

 

استاد حوزه و دانشگاه ترویج اسلام آمریکایی را مهم‌ترین هدف دشمنان اسلام دانست و گفت: غربیان برای اینکه عروسک باربی را وارد کشورهای اسلامی کنند برای این عروسک، روسری طراحی کردند در حالی که آرایش صورت باربی پاک نشده و این همان اسلام آمریکایی است که ظاهر را اسلامی نگه داشته اما طرز تفکر که همان اسلام آمریکایی است را ترویج می‌دهند.

 

لازم به ذکر است، طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه کاشان با حضور 100 نفر از اساتید و اعضای هیات علمی برگزار شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار