دادگاه بايد تمام اقدامات غير قانوني اصلاح طلبان را بررسي كند
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۳۹۲
فروزنده در گفت و گو با «شبكه خبر دانشجو»:

دادگاه بايد تمام اقدامات غير قانوني اصلاح طلبان را بررسي كند

عضو شوراي مركزي جمعيت ايثارگران گفت: دادگاه بايد به طور اسلامي و منطقي تمام اقدامات غير قانوني اصلاح طلبان را بررسي كند و نتيجه آن را به صورت كامل و دقيق به اطلاع مردم برساند.

لطف الله فروزنده در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به برگزاري دادگاه متهمان به آشوب و اغتشاش گفت: همه ما بايد قانون را بپذيريم و قانون نيز دادگاه را مرجع رسيدگي به اتهامات اغتشاشگران  تشخيص داده است لذا هيچ كس چه موافق و چه مخالف حق ندارد در اين زمينه اعتراض كند و افراط يا تفريط را مجاز بشمارد.

وي خاطرنشان كرد: دادگاه بايد به طور اسلامي و منطقي تمام اقدامات غير قانوني اصلاح طلبان را بررسي كند و نتيجه آن را به صورت كامل و دقيق به اطلاع مردم برساند.

فروزنده افزود: حركت بعضي از رسانه هاي اصلاح طلب در جهت مورد هجمه قرار دادن دادگاه غير قانوني است و ترس آنها از اين است كه مسائل پشت پرده روشن شده و مشخص شود كه سران اصلاح طلب در كانون فتنه نقش داشته اند.

عضو شوراي مركزي جمعيت ايثارگران گفت: ما از دادگاه مي خواهيم به صورت دقيق و منطقي تمام افرادي كه در جايگاه اتهام هستند به اتهامشان رسيدگي كند و اگر محكوم شدند برابر با قوانين اسلامي با آنان برخورد كند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار