یوسفوند در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، گفت: 90 درصد از زیرساختهای تبدیل دانشگاه پیامنور لرستان به قطب مجازی کشور فراهم شده است و با این حال در گام نخست این دانشگاه از طرف سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور به عنوان حامی قطب مجازی و پس از تکمیل زیرساختهای لازم امیدواریم تا پایان نیمسال اول سالتحصیلی 94-93 به عنوان قطب مجازی معرفی شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر برای تامین زیرساختهای لازم برای تبدیل این دانشگاه به قطب مجازی اتصال به فیبر نوری، تامین فضا و بکارگیری اساتید مجرب انجام شده است، افزود: برای تدریس الکترونیکی و تولید محتوا در راستای تبدیل دانشگاه پیامنور لرستان به قطب مجازی 10 نفر از اساتید این دانشگاه در رشتههای شیمی، ریاضی، ادبیات، الهیات، مکانیک، صنایع و زمینشناسی بکارگیری شدهاند.
مدیر خدمات آموزشی دانشگاه پیام نور لرستان گفت: در حال حاضر که دانشگاه پیامنور لرستان به عنوان حامی قطب مجازی انتخاب شده است، تولید محتوای الکترونیکی در دو عنوان درسی رشته ریاضی در مقطع کارشناسی ارشد به این دانشگاه محول شده که این کار توسط یکی از اعضای هیات علمی انجام میشود.
یوسفوند تصریح کرد: بر اساس مجوز سازمان مرکزی دانشگاه پیامنور در هر رشته تحصیلی میتوان دو عنوان درسی را به صورت الکترونیکی ارائه کرد.
لازم به ذکر است، دانشگاه پیامنور لرستان امروز طی مراسمی با حضور مدیرکل آموزشهای آزاد و چند رسانهای دانشگاه پیامنور کشور به عنوان حامی قطب مجازی معرفی شد.