کد خبر:۳۵۳۸۹۸
مدیرکل آموزش‌های آزاد دانشگاه پیام‌نور کشور:

دانشگاه‌ها گوی سبقت را در حوزه آموزش‎های مجازی از دانشگاه پیام‌نور ربوده‎اند

مدیرکل آموزش‌های آزاد دانشگاه پیام‌نور کشور گفت: دیگر دانشگاه‌های کشور گوی سبقت را در حوزه آموزش‎های مجازی از دانشگاه پیام‌نور ربوده‎اند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم‎آباد، نصیرزاده امروز در افتتاحیه کارگاه روش‎های تدریس الکترونیکی و تولید محتوا در محل دانشگاه پیام‌نور لرستان گفت: با وجود اینکه توسعه آموزش‎های مجازی یکی از اهداف دانشگاه پیام‌نور محسوب می‎شود؛ اما دیگر دانشگاه‌ها نظیر دانشگاه تهران که در بیش از 100 رشته به صورت مجازی دانشجو پذیرش می‎کند، گوی سبقت را در این حوزه از دانشگاه پیام‌نور که در 38 رشته مجازی دانشجو پذیرش می‎کند، ربوده‎اند.

 

وی با بیان اینکه در دانشگاه پیام‌نور بیش از 7000 دانشجو به صورت مجازی تحصیل می‎کنند، افزود: راه‌اندازی رشته‎های مجازی در هر دانشگاه منوط به فارغ‌التحصیلی یک دوره دانشجو در رشته مورد نظر و موارد دیگری است که بر اساس آیین‌نامه ظرفیت راه‌اندازی 10 رشته مجازی دیگر در دانشگاه پیام‌نور وجود دارد.

 

مدیرکل آموزش‎های آزاد دانشگاه پیام‌نور کشور به تصویب طرح تحصیل 30 درصد از دانشجویان مجازی دانشگاه پیام‌نور به صورت تحصیل پژوهش‎محور اشاره کرد و گفت: شیوه‎نامه تحلیل محتوای الکترونیکی تدوین و جهت بهره‌گیری از نظرات به واحدهای مختلف ارائه شده است که پس از گردآوری نظرات جهت تصویب به شورای دانشگاه ارائه می‎شود.

 

نصیرزاده گفت: در حال حاضر 13 دانشگاه پیام‌نور به‎عنوان قطب‎های آموزش الکترونیکی و هشت دانشگاه پیام‌نور کشور به عنوان هشت مرکز حامی آموزش‎های الکترونیکی تعیین شده‎اند.

 

وی تصریح کرد: دانشگاه‌هایی که به عنوان قطب آموزش‎های الکترونیکی در دانشگاه پیام نور تعیین شده‎ا‎‎ند، از یک ردیف بودجه‎ای خاص بهره‎مند می‎شوند.

 

مدیرکل آموزش‎های آزاد دانشگاه پیام‌نور کشور تعداد اعضای هیات علمی در رشته و گرایش مورد نظر، فراهم بودن بستر اجرا، حضور فرد متخصص IT به صورت تمام وقت در استان، حضور فرد آشنا به IT و آموزش‌های الکترونیکی در مراکز مجری استانی و سهولت دسترسی از استان‌های دیگر به استان‌های قطب را از جمله شرایط مورد نیاز جهت تعیین دانشگاه‌های پیام‌نور به عنوان قطب الکترونیکی عنوان کرد.

 

نصیرزاده از پیگیری‎های این دانشگاه جهت راه‌اندازی شبکه آموزش تلویزیونی از طریق سیستم‌IP TV  یا IP MEDIA  خبر داد و تصریح کرد: پروپزال این طرح نوشته شده است و امیدواریم که محقق شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار