آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۳۳۸۶
رئیس دانشگاه پیام‌نور لرستان:

دانشگاه پیام‌نور لرستان جزو 10 واحد برتر کشور است/ پیام‌نور لرستان به قطب مجازی دانشگاه‌های کشور تبدیل می‎شود

رئیس دانشگاه پیام‌نور لرستان گفت: با وجود اینکه دانشگاه پیام‌نور لرستان به عنوان آخرین واحد استانی این دانشگاه در کشور در سال 85 راه اندازی شد؛ اما در حال حاضر در تمامی حوزه‎ها در مجموع جزو 10 واحد برتر دانشگاه پیام‌نور کشور است.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، گفت: با وجود اینکه دانشگاه پیام‌نور لرستان به عنوان آخرین واحد استانی این دانشگاه در کشور در سال 85 راه اندازی شد؛ اما در حال حاضر در تمامی حوزه‎ها در مجموع جزو 10 واحد برتر دانشگاه پیام‌نور کشور است.
 

وی با بیان اینکه در حال حاضر 28 پروژه عمرانی در دانشگاه پیام‌نور لرستان در دست ساخت است، افزود: سرانه فضاهای آموزشی در این دانشگاه در حال حاضر یک متر مربع است که با بهره برداری از پروژه‎های در دست اجرا این سرانه به 2/1 متر افزایش می‌یابد.
 

رئیس دانشگاه پیام‌نور لرستان میانگین سرانه فعلی فضاهای آموزشی در دانشگاه‌های پیام‌نور کشور را یک متر مربع اعلام کرد و گفت: پیشرفت فیزیکی پروژه‌های عمرانی در دانشگاه پیام‌نور لرستان، پیشرفت معقولی بوده است.
 

جعفری به پیشرفت فیزیکی بخشی از پروژه‎های عمرانی این دانشگاه اشاره کرد و ادامه داد: دو ساختمان آموزشی پردیس پیام‌نور خرم‌آباد هر کدام با پیشرفت فیزیکی 80 درصد و 65 درصد و دیگر پروژه‎های آن شامل مجموعه ورزشی در حال انجام مراحل نهایی تکمیل، سوله کارگاهی با پیشرفت فیزیکی 70 درصد، سوله آزمایشگاهی با پیشرفت 80 درصد، قرنطینه، ساختمان اداری و قرنطینه با پیشرفت فیزیکی 100 درصد یا در دست اقدام بوده و یا به اتمام رسیده‎اند.
 

وی افزود: با بهره‎برداری از این پردیس که به صورت یک سایت کامل افتتاح خواهد شد، 90 درصد از دانشجویان دانشگاه پیام‌نور خرم‌آباد در آن تحصیل می‎کنند.
 

رئیس دانشگاه پیام‌نور لرستان گفت: علاوه بر اعتبار توافق‌نامه عمرانی سال 93، 500 میلیون تومان اعتبار دیگر برای تکمیل پردیس پیام نور خرم آباد نیاز است که رئیس دانشگاه پیام‌نور کشور نسبت به تامین این اعتبار قول مساعد داده است.
 

جعفری با بیان اینکه سوله ورزشی دانشگاه پیام‌نور الیگودرز با 90 درصد پیشرفت فیزیکی نیازمند 150 میلیون تومان اعتبار برای تکمیل است، تصریح کرد: سه سال از زمان عملیات احداث این پروژه به دلیل مشکلاتی که از جانب پیمانکار بوجود آمد می گذرد و با این حال برای تسریع در عملیات احداث آن پیمانکار پروژه خلع ید شده است.
 

وی از افتتاح مسجد دانشگاه پیام‌نور الیگودرز تا پایان ماه جاری خبر داد و تصریح ‎کرد: علاوه بر احداث یک مجتمع فرهنگی در الیگودرز سوله کارگاهی این دانشگاه نیز با 90 درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است.
 

رئیس دانشگاه پیام‌نور لرستان به عدم پایبندی پیمانکار ساختمان آموزشی دانشگاه پیام‌نور دورود به تعهدات خود اشاره کرد و گفت: سوله ورزشی این دانشگاه مهرماه به بهره برداری می‌رسد.

 

جعفری از اتمام عملیات احداث ساختمان آموزشی دانشگاه پیا‌م‌نور کوهدشت و بهره برداری از آن در مهرماه خبر داد و افزود: سوله ورزشی این دانشگاه نیز با 85 درصد پیشرفت فیزیکی مراحل نهایی تکمیل را طی می‎کند.
 

وی خاطرنشان‎کرد: مجتمع فرهنگی دانشگاه پیام‌نور الشتر از دیگر پروژه های عمرانی است که در این دانشگاه در دست ساخت  است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار