به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرمآباد، جعفری امروز در افتتاحیه کارگاه روشهای تدریس الکترونیکی و تولید محتوا در محل دانشگاه پیامنور لرستان گفت: تا کنون آموزشهای الکترونیکی در سه مرکز دانشگاه پیامنور لرستان ارائه میشدهاند که از مهرماه این آموزشها در دو مرکز دیگر نیز ارائه میشوند.
وی با بیان اینکه تمام زیرساختهای لازم جهت تبدیل دانشگاه پیامنور لرستان به قطب مجازی فراهم شده است، افزود: البته مشکلی که در ارائه آموزشهای الکترونیکی وجود دارد این است که برخی از دروس به صورت خودخوان ارائه شدهاند؛ با این حال ضرورت دارد که این دروس به صورت الکترونیکی ارائه شوند.
رئیس دانشگاه پیام نور لرستان به تشکیل 80 درصد از جلسات این دانشگاه به صورت مجازی گفت: در این دانشگاه 20 شورا وجود دارد که برگزاری جلسات آنها به صورت مجازی توانسته است در کاهش هزینههای تحمیل شده بر دانشگاه موثر باشد.
جعفری با اشاره به ایجاد زیرساختهای توسعه آموزشهای الکترونیکی در این دانشگاه تصریح کرد: در حال حاضر واحدها و مراکز این دانشگاه از طریق فیبر نوری با هم در ارتباط هستند و در پنج مرکز نیز با راهاندازی سیستم سانترال هزینههای تلفن کاهش یافته است البته امیدواریم که با حمایت سازمان مرکزی مابقی مراکز و واحدهای این دانشگاه نیز به سیستم سانترال مجهز شوند.
وی به فعالیت دو مرکز رشد دانشگاه پیامنور لرستان در شهرستانهای نورآباد و بروجرد اشاره کرد و افزود: در این مراکز 140 اختراع صورت گرفته و 10 شرکت دانشبنیان نیز راهاندازی شده است.
رئیس دانشگاه پیامنور لرستان ابراز امیدواری کرد که با جذب اعتبارات عمرانی تا پایان سال 70 درصد از پروژههای عمرانی این دانشگاه که در مجموع شامل 27 پروژه است به بهرهبرداری برسند.
جعفری تصریح کرد: 39 هزار مترمربع فضای آموزشی در دانشگاه پیامنور لرستان وجود دارد که با تکمیل پروژههای در دست اجرا سایر نیازهای این دانشگاه به فضاهای آموزشی رفع میشود.