کد خبر:۳۵۴۸۲۴
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام:

وزارت بهداشت بیماران صعب العلاج را شناسایی و حمایت می‌کند/ ایران بالاترین رشد سرطان در جهان را دارد

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: وزارت بهداشت با برنامه حمایتی خود تلاش دارد بیماران واقعی را شناسایی کند و اقدامات لازم در خصوص ارائه داروهای رایگان به این بیماران را انجام دهد.

رسول دشتی در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، با بیان این که ایران بالاترین رشد سرطان در جهان را دارد تصریح کرد: وزارت بهداشت بیماری‌هایی مانند MS، بیماری‌های خونی، هموفیلی و پیوندی مثل پیوند کلیه و کبد را جزء بیماران خاص معرفی کرده است، در این میان توجه به بیماران سرطانی دارای اهمیت ویژه‌ای است.



وی پشتیبانی وزارت بهداشت از بیماران خاص را در دو حوزه تهیه دارو و حمایت از این طیف عنوان کرد و افزود: بیمارانی که در بیمارستان‌ها بستری می‌شوند تنها 10 درصد از هزینه درمان خود را می‌دهند و کسانی که مصرف خرید دارو در خارج از بیمارستان را دارند تنها 15 درصد از هزینه خویش را می‌پردازند.



معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایلام هزینه داروهای ۵ بیماری خاص شامل هموفیلی، تالاسمی، MS، متابولیک و دیالیز را رایگان اعلام کرد و اذعان داشت: قیمت بالای داروهای بیماران صعب العلاج هزینه سنگینی بر دوش ایشان وارد می‌کند، بسیاری از داروهای بیماران خاص وارداتی هستند این داروها با نرخ ارز مرجع به کشور وارد می‌شوند متاسفانه با تغییر نرخ ارز مرجع توسط بانک مرکزی، قیمت دارو نیز تغییر می‌کند.



دشتی گفت: وزارت بهداشت با برنامه حمایتی خود تلاش دارد بیماران واقعی را شناسایی کند و در صورتی که با ارزیابی بالینی مشخص شود که بیمار باید دارویی خاص مصرف کند اقدامات لازم حمایتی در این خصوص برای بیمار صورت انجام می‌شود، بیشتر داروهای بیماران صعب العلاج و سرطانی تحت پوشش بیمه قرار دارند وسازمان غذا و دارو با شناسایی داروهای جدید برای پوشش بیمه‌ای این داروها اقدام می‌کند.



وی خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در حال تنظیم بخشنامه‌هایی هستند که بیماران صعب العلاج و خاص بتوانند حتی الامکان از روش ۱۰درصد سهم بیمار و ۹۰ درصد سهم دولت، داروهای خود را تأمین کنند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار