کد خبر:۳۸۹۹۷۷

کمک ۶۵۳ میلیون تومانی دانشگاه علوم پزشکی کردستان به بیماران خاص

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان به بیماران خاص و سرطانی که جمعیتی بالغ بر ۱۸۴۱ را در کردستان دارند، ۶۵۳ میلیون تومان کمک شده است.
کمک ۶۵۳ میلیون تومانی دانشگاه علوم پزشکی کردستان به بیماران خاص

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از کُرددانش؛ هومن قصری در جلسه کمیته بیماران خاص که در سالن شهدای گمنام استانداری تشکیل شد، گفت: براساس آمار موجود تعداد بیماران خاص در کشور ۱۲۰ هزار و ۶۰۰ نفر اعلام شده که از این  آمار ۱.۵ درصد آن مربوط به استان کردستان است.


وی با اشاره به اینکه از جمعیت یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفری کردستان ۱/. درصد آن جزو بیماران خاص هستند، افزود: در مجموع تعداد بیماران خاص استان در سال ۹۲ یک هزار و ۶۰۲ نفر بوده که این تعداد در سال جاری به ۱۸۴۱ نفر افزایش یافته است.


معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه تعداد بیماران هموفیلی در استان در سال گذشته، ۱۰۹ نفر و امسال به ۱۱۹ نفر رسیده است، تصریح کرد: تعداد بیماران مبتلا به ام اس دریافت کننده دارو از ۵۴۵ نفر در سال گذشته به ۶۶۹ نفر در سال جاری افزایش یافته است.


قصری تعداد بیماران مبتلا به تالاسمی در استان را هم ۱۲۷ نفر ذکر کرد و گفت: تعداد بیمارانی که در استان پیوند کلیه شدند در سال گذشته ۴۳۲ نفر بودند و امسال تعداد این بیماران به ۵۰۶ نفر رسیده است.


وی تعداد بیماران دیالیزی در کل کشور را بیش از ۲۴ هزار نفر ذکر و تصریح کرد: ۴۲۵ نفر به عبارتی ۱.۸ درصد بیماران دیالیزی کشور در این استان وجود دارند.


معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان به فعالیت ها و مساعدت هایی که بیماران خاص شده اشاره کرد و گفت: ۱۹۴ میلیون و ۶۹۰ هزار تومان از سوی وزارت بهداشت به بیماران خاص استان در سال جاری مساعدت مالی شده است.


قصری تصریح کرد: از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان هم به بیماران خاص و سرطانی ۶۵۳ میلیون تومان کمک شده است.


وی از احداث بخش دیالیز بیمارستان سینا در شهرستان کامیاران خبر داد و گفت: احداث ساختمان این بخش را یک فرد خیر متقبل شده و دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز آن با صرف هزینه ای بالغ بر ۳ میلیارد ریال از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان تهیه شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار