دانشگاه بیرجند خوابگاه متاهلی ندارد/ دولت و مجلس مشوق‌های ازدواج دانشجویی را بیشتر کنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۶۱۲۱
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه بیرجند:

دانشگاه بیرجند خوابگاه متاهلی ندارد/ دولت و مجلس مشوق‌های ازدواج دانشجویی را بیشتر کنند

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند گفت: دانشگاه بیرجند با بیش از 14هزار دانشجو متاسفانه هنوز خوابگاه متاهلی ندارد و این یک ضعف است.

حجت الاسلام محمد علی جعفری در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در بیرجند، با بیان اینکه سالانه حدود 200 تا 300 زوج دانشجو در دانشگاه بیرجند ازدواج می‌کنند، گفت: این آمار در چند سال قبل خیلی بیشتر بود، اما در دو سال گذشته به دلیل مشکلات اقتصادی کشور و کم شدن مشوق‌های ازدواج دانشجویی این آمار کاهش یافته است.

 

وی با اشاره به اینکه ازدواج‌های دانشجویی برکات و خیرات زیادی را برای دانشگاه و دانشجو در بر دارد، افزود: ازدواج دانشجویی می‌تواند از بسیاری از مشکلات فرهنگی دانشگاه‌ها کم کند و برای زوجین دانشجو نیز برکاتی به همراه دارد.

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند با بیان اینکه دولت و مجلس باید با تصویب طرح‌های حمایتی از ازدواج دانشجویی در دانشگاه‌ها حمایت کنند، گفت: مسئولان دانشگاهی نیز باید میزان وام‌های ازدواج دانشجویی را افزایش دهند.

 

جعفری با اشاره  به اینکه متاسانه هنوز در دانشگاه بیرجند که بیش از 14 هزار دانشجو دارد خوابگاه متاهلین وجود ندارد، افزود: این یک ضعف است، چراکه وجود مسکن برای یک دانشجویی که می‌خواهد ازدواج کند، بسیار مهم است و این می‌تواند خود مشوقی برای افزیش ازدواج‌های دانشجویی باشد.

 

وی تاکید کرد: دولت نیز باید با تصویت مشوق‌هایی مانند مسکن مهر دانشجویی و وام‌های دانشجویی از این امر مهم حمایت کنند.

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند با اشاره به اینکه طی دو سال گذشته آمار ازدواج دانشجویی در دانشگاه بیرجند کاهش یافته است، بیان داشت: امسال مشوق زیادی از سوی دولت برای ازدواج‌های دانشجویی وجود ندارد.

 

جعفری با بیان اینکه مقام معظم رهبری بر موضوع افزایش جمیعیت در کشور تاکید دارند، گفت: باید با برگزاری مراسم ازدواج ساده، فرهنگ ازدواج آسان را در جامعه ترویج دهیم.

 

وی گفت: مسئولان دانشگاهی نیز می‌توانند در راستای کمک به افزایش ازادواج دانشجویی در دانشگاه‌ها خیرین را برای کمک به دانشجویان شناسایی و پای کار آورند.

 

جعفری افزود: مسئولان دانشگاه‌ها باید مشوق‌هایی را برای افزایش ازدواج دانشجویی در دانشگاه اختصاص دهند.

 

 

پربازدیدترین آخرین اخبار