تقارن آغاز سال تحصیلی و دفاع مقدس بهانه‌‌ای در جهت تقویت روحیه دانشجویان در باب دفاع مقدس است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۷۶۰۹
ملکی در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو":

تقارن آغاز سال تحصیلی و دفاع مقدس بهانه‌‌ای در جهت تقویت روحیه دانشجویان در باب دفاع مقدس است

مسئول سازمان بسیج دانشجویی یزد گفت: تقارن آغاز سال تحصیلی و هفته دفاع مقدس بهانه‌‌ای در جهت تقویت روحیه دانشجویان در باب دفاع مقدس است.

ملکی در گفت و گو با خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" در یزد، با اشاره به آغاز سال تحصیلی و تقارن آن با هفته دفاع مقدس گفت: این تقارن می‌تواند آغاز مناسبی در جهت تقویت روحیه دانشجویان در باب دفاع مقدس و برکات آن باشد.

 

وی افزود: مراسم استقبال از دانشجویان ورودی جدید در دانشگاه‌های استان یزد در قالب پایگاه‌های استقبال، اردوهای ورودی جدید به صورت یک روزه در داخل استان و آشنایی با بسیج دانشجویی برگزار خواهد شد.

 

مسئول سازمان بسیج دانشجویی یزد خاطرنشان کرد: سازماندهی ثبت‌نام دانشجویان ورودی جدید بر اساس توانایی و علایق افراد در کانون‌های بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان از برنامه‌های دیگر بسیج دانشجویی استان استکه مهمترین هدف آن سازماندهی بسجیان ورودی جدید است.

 

ملکی گفت: نمایشگاه‌های دفاع مقدس در کنار ستاد استقبال از دانشجویان به همراه آهنگ و فضاسازی و کلیپ نیز در برنامه‌های بسیج دانشجویی یزد است.

پربازدیدترین آخرین اخبار