آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۷۸۷۴

نشست روسای دانشگاه‌های اردکان در دانشگاه پیام‌نور این شهرستان برگزار شد

نشست روسای دانشگاه‌های اردکان با حضور نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی در دانشگاه پیام‌نور این شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از یزد، نشست روسای دانشگاه‌های اردکان با حضور تابش، نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و جمعي از مسئولان اردكان در دانشگاه پیام‌نور این شهرستان برگزار شد.

 

دانشگاه‌های اردکان به جای تعامل و همگرایی دچار رقابت و واگرایی شده‌اند

 

وی افزود: آموزش باید مبتنی بر پژوهش باشد و تمرکز در سیاستگذاری و برنامه‌ریزی‌های کلان مدنظر قرار گیرد و دانشگاه‌ها و اهل نظر نیز باید به نظام اطلاع رسانی روزآمد علمی دسترسی داشته باشند تا بتوانند تفکر و تحقیق خویش را سامان دهند.

 

نماینده مردم اردکان در مجلس ضمن ابراز گلایه از ارتباط ضعیف بین مراکز آموزش عالی شهرستان اردکان تصریح کرد: مدت‌هاست که جلسات شورای روسای مراکز آموزش عالی شهرستان تشکیل نمی‌‌شود و دانشگاه‌های اردکان به جای تعامل و همگرایی دچار رقابت و واگرایی شده‌اند.

 

تابش ادامه داد: اين موضوع به هيچ وجه قابل قبول نیست و باید هر چه سریعتر این نقیصه برطرف شود تا رصد مشکلات و نیازهای آموزشی، عمرانی و نظایر آن دقیق و سریعتر پیگیری شود و از موازی کاری اجتناب شود.

 

وی خاطرنشان کرد: خرد و خردورزی رکن یک جامعه مطلوب است و در تعلیمات دینی نیز بر این دو موضوع تاکید شده که باید دانشگاه‌های ما نیز جایگاه انسان‌هایی خردمند و عالم باشد.

 

نماینده مردم اردکان در مجلس ادامه داد: برای حرکت به سوی آینده‌ای بهتر نیاز است که جایگاه پرافتخار خویش و واقعیت‌های پیچیده جهان را بشناسیم و در این راستا نیز اگر توسعه همه‌جانبه می‌خواهیم، باید معیارهای علمی، فرهنگی و ملی لحاظ شود و جایگاه مجامع علمی و پژوهشی در جامعه و عرصه مدیریت تقویت شود.

 

عضو هیات امنای دانشگاه علم و صنعت تهران در پایان با تاکید بر ایجاد فضایی امن و سرزنده در دانشگاه‌ها تصریح کرد: این فضا می‌تواند باعث نقد و اندیشه و استدلال شود و توان پاسخگویی دانشگاه‌ها را بالا ببرد و مراکز آموزشی را از درون متحول سازد.

 

تاکنون 5600 نفر در دانشگاه پیام نور اردکان فارغ‌التحصیل شده‌اند

 

حسینی‌پور، سرپرست دانشگاه پیام‌نور اردکان نیز در این نشست با اشاره به فعالیت‌های دانشگاه پیام نور گفت: اکنون بیش از 25 سال از فعالیت آموزشی دانشگاه پیام نور در کشور می‌گذرد و این دانشگاه در طول این مدت توانسته در بیشتر نقاط کشور شعب خود را دایر کند.

 

وی افزود: در بیشتر نقاط کشور به ویژه مناطق محروم، امکان تحصیل در دانشگاه‌های پیام نور فراهم شده که این دانشگاه مزایای بسیاری از جمله امکان آموزش از راه دور را دارد و به همین دلیل توانسته مخاطبان بسیاری را به خود جذب کند.

 

سرپرست دانشگاه پیام‌نور اردکان با اشاره به اینکه مرکز پیام‌نور اردکان از مراکز معتبر کشور به شمار می‌رود، گفت: این مرکز از سال 82 در مقطع کارشناسی ارشد اقدام به پذیرش دانشجو کرده است.

 

حسینی‌پور همچنین از جذب دانشجو در مقطع دکتر از سال 1391 در دانشگاه پیام‌نور اردکان خبر داد و تصریح کرد: کمتر دانشگاه پیام نوری در کشور موفق به اخذ مجوز راه‌اندازی مقطع دکترا شده است.

 

وی با اشاره به اینکه اغلب فارغ‌التحصیلان پیام نور اردکان در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد هستند، بیان داشت: تا کنون 5600 نفر در این دو مقطع فارغ‌التحصیل شده‌اند.

 

سرپرست دانشگاه پیام نور اردکان با اشاره به وضعیت فعلی این دانشگاه در زمینه جذب دانشجو و رشته‌های تحصیلی ادامه داد: هم‌اکنون 2300 دانشجو در 53 رشته گرایش در مقطع کارشناسی، 600 نفر در 9 رشته در مقطع کارشناسی ارشد و 20 نفر در مقطع دکتری در این واحد دانشگاهی مشغول به تحصیل هستند.

 

حسینی‌پور با اشاره به وضعیت فضاهای آموزشی، فرهنگی، آزمایشگاهی، اداری و ورزشی در این واحد خاطرنشان کرد: این مرکز دارای بالغ بر 20هزار مترمربع فضای آموزشی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار