به گزارش "خبرگزاری دانشجو"، نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: پرداختن به نشاط علمی و فرهنگی در دانشگاهها جای تامل دارد و برنامههایی که باعث عقب ماندگی احتمالی علمی ما شده است باید آسیب شناسی و بازنگری شود.
حجت الاسلام و المسلمین حیسنی شاهرودی ضمن اشاره به اینکه خستگی برای دانشجو باید واژه بیگانهای باشد، افزود: نشاط علمی یعنی اینکه دانشجو هنگام مطالعه اصلا احساس خستگی نکند و هر چه بیشتر بر دانش خود بیفزاید بیشتر خود و جامعه را به سمت شور و نشاط سوق دهد.
وی در زمینه نشاط دانشجویان و ارتباط آن با موفقیت و پیشرفت، عنوان کرد: نشاط علمی بدون نشاط معنوی حاصل نمیشود چرا که ارتباط انسان و احساس نیاز انسان به خدا در نهایت او را به نشاط حقیقی که مختص اشرف مخلوقات است میرساند.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان ضمن تاکید بر رعایت دستورالعملهای دین در ابعاد مختلف، اعلام کرد: استفاده از رهنمودهای نورانی دین در زمینه علم و دانش باعث میشود تا نشاط مورد نظر قرآن در جامعه پیاده شود همچنانکه در احادیث و روایات ما بر این نکته تاکید شده که شادی مومن در چهره وی و اندوه او در دلش پنهان است.
حجت الاسلام حیسنی در ادامه افزود: دین نسخه های عالی برای نیازهای متفاوت انسان دارد و اگر همزمان به نشاط جسمی، ذهنی و روحی انسان که مد نظر قرآن است توجه شود، انسانی که دارای ساحتی ملکوتی است به جایگاه واقعی خود و تربیت قرآنی خواهد رسید.
وی با اشاره به آیه دو از سوره جمعه در قرآن کریم، گفت: این آیه باید سرلوحه دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی قرار گیرد و به مضامین بلند آن که انسان را به تزکیه، تعلیم و حکمت سفارش میکند، از جانب دانشگاههای ما جامه عمل بپوشاند.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان ضمن تاکید بر استفاده بهینه از علم نافع و نافذ، خاطرنشان کرد: ضرورت توجه به پویایی دانشجو و دانشگاه و این مهم که انسان تربیت پذیر است، دانشجویان و اساتید ما را در مسیر صحیح علمی قرار میدهد و باعث بروز خلاقیتهای بیشتر در آنان میشود.