کد خبر:۳۶۰۱۷۰
با هدف تحقق جهاد اقتصادی؛

اتاق مدیران صنعت دانشگاه قم افتتاح شد

اتاق مدیران صنعت در دانشگاه قم با حضور مدیران و فعالان اقتصادی استان قم با هدف حرکت در مسیر تحقق جهاد اقتصادی افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از قم، آیین افتتاح اتاق مدیران صنعت دانشگاه قم ظهر امروز با حضور سید حسن رضوی، معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار قم، حجازی رئیس فعالان اقتصادی قم، محمدرضا واعظی پور، رئیس اداره استاندارد استان قم و جمعی از مدیران مسئولان اداره صنعت و معدن قم برگزار شد.


در ابتدای این مراسم حجت‌الاسلام عسگر دیرباز، رئیس دانشگاه قم به ایراد سخن پرداخت و بیان داشت: در حال حاضر دانشجویان تنها فعالیت‌های علمی و پژوهشی دارند، در حالی اگر با فعالان اقتصادی آشنا شوند و در متن فعالیت اقتصادی قرار گیرند، آمیختگی علم و عمل صورت  می‌گیرد.


وی تصریح کرد: کسب تجربه، اطلاع و آگاهی از مشکلات و مخاطرات فعالیت اقتصادی، یادگیری چگونگی ورود به فعالیت اقتصادی و کسب توانایی لازم جهت انجام امور اقتصادی تنها بخشی از آثار مثبت تعامل و همکاری دانشجویان با فعالان اقتصادی است.


رئیس دانشگاه قم بیان داشت: دانشگاه برای اینکه بتواند پدرانه و دلسوزانه دانشجویان را در عرصه علم و صنعت تربیت و آینده اقتصادی کشور را تضمین کند، نیازمند کمک و حمایت فعالان اقتصادی است.


حجت‌الاسلام دیرباز ادامه داد: ما در دانشگاه وظیفه داریم کاری کنیم دانشجویی که فارغ‌التحصیل می‌شود برای جامعه و پیشرفت کشور مفید باشد، تحقق این امر نیازمند حضور و حمایت فعالان اقتصادی است.


وی گفت: توسعه و پیشرفت کشور مستلزم توسعه علمی و اقتصادی است؛ از این رو دولت و استانداری قم نیز باید در کنار فعالان اقتصادی و دانشگاه قم تلاش کنند تا بتوانیم مقاومت و جهاد اقتصادی که مورد تاکید مقام معظم رهبری است را محقق کنیم.


لازم به ذکر است، سید حسن رضوی، معاون برنامه‌ریزی و اشتغال استاندار قم، حجازی، رئیس فعالان اقتصادی استان، محمدزمان رستمی، رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه قم و علی اکبر دهناد، معاون برنامه ریزی سابق استانداری قم از دیگر سخنرانان این مراسم بودند که به بررسی راهکارها، موانع و چگونگی فعالیت اقتصادی در دانشگاه پرداختند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار