کد خبر:۳۹۶۱۴۲
نوروزی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

توجه بیش از حد دولت یازدهم به خارج از کشور مانع تمرکز بر استعداد‌های داخلی می‌شود

دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران گفت: تاکید ویژه به امر «توسعه و پیشرفت درون زا» و طرح آن در محافل مختلف دانشگاه و آشنایی دانشجویان از کار‌هایی است که انجمن در سطح دانشگاه انجام داده است.

محمد نوروزی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص عملکرد مردم و مسئولان در زمینه جهاد اقتصادی اظهار داشت: ابتدایی‌ترین نکته‌ای که پیرامون مبحث اقتصاد مقاومتی به نظر می‌رسد این است که این مفهوم نیاز به توضیح و تبیین از طرف مسئولین و فعالین عرصه اقتصادی دارد تا افکار عمومی متوجه ارزش و اهمیت فراوان آن گردند.

 

وی افزود: امروز شاهد آن هستیم که مخالفین اقتصاد مقاومتی با ییوند زدن این مفهوم با «ریاضت اقتصادی» (که تفاوت زیادی با اقتصاد مقاومتی دارد) سعی در وارونه جلوه دادن آن دارند، بنابراین بدون تبیین محورهای مختلف اقتصاد مقاومتی از طرف مسئولین امر نمی‌توان از مردم انتظار همراهی داشت. بدیهی است که در چنین شرایطی یکی از پایگاه‌ها و مراکزی که نیازمند حضور مسئولین اقتصادی کشور است، دانشگاه‌ها و مراکز علمی و آموزشی است.

 

دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران تصریح کرد: طبیعتا شرح و بسط اقتصاد مقاومتی برای نخبگان، آگاهی افکار عمومی در سطح جامعه را به دنبال دارد و این گاهی منجر به همکاری و همراهی مردم در هر بخش از کشور می‌شود، کاری که تا به امروز مسئولین در قبال آن کوتاهی کرده‌اند؛ به طوری که برای مثال وزیر اقتصاد که می‌تواند سردمدار تبیین و تشریح باشد، حضور کمرنگی در میان دانشگاه‌ها و نخبگان علمی کشور جهت اجماع سازی بر روی حرکت همه جانبه به سوی اقتصاد مقاومتی داشته است.


نوروزی ابراز داشت: با توجه به سخنان رهبر معظم انقلاب یکی از ابعاد حرکت به سمت اقتصاد مقاومتی بعد فرهنگی آن است که اقتضا می‌کند تا بسیاری از الگو‌های غلط مصرف گرایی که بعضا در جامعه رواج یافته است، از طریق فعالیت مستمر و مداوم فرهنگی اصلاح شود. و این مهم به اجماع تمام دستگاه‌ها و نهاد‌های فرهنگی غیر دولتی، مردمی و دولتی به ویژه وزارت فرهنگ نیازمند است تا با گذر زمان از بعد فرهنگی نیز بسیاری از الگوهای غلط رواج یافته ریشه کن شود.


وی اظهار داشت: بدیهی است که مسئولین باید در روند اصلاح الگوهای مصرفی با مردم همراه شوند. و این مهم نیازمند این است که مسئولین در سبک زندگی خویش تامل و دقت فراوانی انجام دهند. مبرهن است که به ریز و بپاش‌ها در نهاد‌های مختلف که امروزه بعضا شاهد آن هستیم کاملا مغایر با سبک زندگی مذکور است.


دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران گفت: یک جنبه دیگر طرح مفهوم اقتصاد مقاومتی تاکید و توجه روز افزون بر امکانات و استعداد‌های داخلی برای انجام امور کشور است. پر واضح است که توجه بیش از حد دولت یازدهم به خارج از کشور مانع تمرکز بر استعداد‌های داخلی می‌شود و ادامه روند موجود تا حد بسیار زیادی دولت را از ظرفیت‌های داخلی غافل می‌سازد.


نوروزی خاطرنشان کرد: همچنین در راستای جهاد اقتصادی، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران برای تحقق اموری که ذکر شد اقدام به برگزاری برنامه‌هایی در سطح دانشگاه تهران با هدف شناساندن ابعاد مختلف «اقتصاد مقاومتی» کرده است که این امر می‌تواند تاثیر بسزایی در آگاهی دانشجویان داشته باشد. و همچنین تاکید ویژه به امر «توسعه و پیشرفت درون زا» و طرح آن در محافل مختلف دانشگاه و آشنایی دانشجویان با امر مذکور از دیگر کار‌هایی است که انجمن در سطح دانشگاه انجام داده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار