کد خبر:۳۶۰۷۹۰
رئیس حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان شهید بهشتی مشهد:

پذیرش 300 دانشجوی ورودی جدید در حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان شهید بهشتی مشهد/ درصدد تربیت مجاهدان فرهنگی هستیم

رئیس حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان شهید بهشتی مشهد با اشاره به اینکه در ترم بهمن ماه حدود 150 نفر خواهر و 150 برادر پذیرش می‌کنیم، گفت: یکی از دغدغه‌های حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان تربیت مجاهدان فرهنگی است.

حجت الاسلام علی صادقی  در گفت‌وگو باخبرنگار"خبرگزاری دانشجو" در مشهد، در خصوص فعالیت‌های حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان شهید بهشتی مشهد در ترم تحصیلی جدید گفت: با توجه به این‌که دانشجویان و اساتید به ویژه دانشجویان ورودی جدید در ترم اول مشغول آشنایی با محیط دانشگاه هستند؛ بنابراین در ترم مهرماه به برگزاری کلاس نمی‌پردازد و از ترم بهمن ماه کلاس‌ها را آغاز می‌کنیم.

 

وی با بیان این‌که در ترم مهرماه به معرفی این حوزه می‌پردازیم، افزود: در جشن ورودی‌های جدید که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد دو غرفه را برای معرفی این حوزه برپا کردیم تا بهتر بتوانیم با دانشجویان ارتباط برقرار کنیم، همچنین در این غرفه‌ها سعی کردیم فعالیت‌های حوزه را به نمایش بگذاریم.

 

این استاد دانشگاه ادامه داد: در ترم بهمن ماه حدود 150 نفر خواهر و 150 برادر پذیرش خواهیم کرد و حدود 27 استاد دروس مربوطه را آموزش خواهند داد.

 

صادقی با اشاره به این‌که تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم تا از اساتید مجرب و خبره در این حوزه استفاده کنیم، تصریح کرد: در انتخاب اساتید حساسیت ویژه‌ای داریم همچنین برای بهره‌گیری از ظرفیت حوزه علمیه مشهد با آنان نیز در ارتباط هستیم.

 

وی ضمن بیان این مطلب که اساتیدی که در این حوزه فعالند به لحاظ اخلاقی و معنوی انسان‌های برجسته‌ای هستند، گفت: مدتی است که در سیاست‌های حوزه تغییراتی ایجاد شده و رویکرد حوزه به سمت ایجاد فضایی تربیتی سوق داده شده تا علاوه بر خروجی قابل قبول، مجاهدان فرهنگی تربیت کنیم.

 

رئیس حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان شهید بهشتی مشهد به بیان برنامه‌های ترم گذشته این حوزه پرداخت و افزود: یکی از طرح‌های بزرگی که انجام دادیم این است که تعدادی از دین پژوهان فعال را در طرحی با عنوان طرح "نخبه پروری" جهت آموزش‌های بیشتر به قم اعزام کردیم که این افراد از این ترم حلقه‌هایی را با رویکرد تربیتی تشکیل خواهند داد و به بحث و مباحثه خواهند پرداخت.

 

صادقی بیان داشت: اردوهایی تحت عنوان "دغدغه‌های مقام معظم رهبری" برگزار کردیم که در آن به دین پژوهان آموزش‌های لازم داده شد تا به لحاظ علمی و فرهنگی آماده وارد شدن به فضای جامعه شوند.

 

وی با بیان این‌که در ترم گذشته چهار کرسی آزاداندیشی برگزار کردیم، خاطرنشان کرد: در این ترم نیز سعی خواهیم کرد تا به بحث کرسی‌های آزاداندیشی توجه ویژه داشته باشیم.

 

رئیس حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان شهید بهشتی مشهد ادامه داد: این حوزه سابق بر این حوزه علوم اسلامی دانشجویان بود؛ اما با توجه به استقبال سایر اقشار دانشگاهی تصمیم بر این شد نام آن را به حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان تغییر دهیم تا اساتید و کارمندان نیز بتوانند از مبانی ارائه شده در این حوزه بهره بگیرند؛ بنابراین کسانی که دارای مدرک کاردانی به بالاتر هستند می‌توانند جهت گذراندن این دوره‌ها ثبت نام کنند.

 

حجت الاسلام صادقی با اشاره به این‌که ترم گذشته شاخه اساتید این حوزه را نیز راه‌اندازی کردیم، گفت: حدود 60 عضو هیات علمی در دوره قبل ثبت نام کردند که در حال حاضر به گذراندن دو درس عرفان و تفسیر و تدبر می‌پردازند.

 

وی در پایان تاکید کرد: امید است جامعه بتواند با بهره‌گیری از معارف اسلامی، خلاء‌های معنوی خود را پر کند تا بتوانیم با علم بیشتری بحث تهاجم فرهنگی را خنثی کنیم.

 

لازم به ذکر است، علاقمندان جهت ثبت نام در حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان شهید بهشتی مشهد تا نیمه دوم آبان ماه فرصت دارند.

 

همچنین علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به ساختمان این حوزه واقع در جنب مزار شهدای دانشگاه فردوسی مشهد و یا سایت hodat.ir مراجعه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار