به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از مشهد، یوسفی امروز در پنجمین جشنواره"حرکت" در دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به وجود انجمنهای علمی پویا در دانشگاه فردوسی گفت: ما به دنبال فعال سازی انجمنهای علمی خود هستیم و احساس می کنم با حمایت از انجمنهای علمی رشد علم و پیش نیازهای تولید علم را ایجاد کنیم.
وی ادامه داد: علم و تولید علمی از دل اجتماع علمی بیرون میآید و کانونهای انجمنهای علمی دانشگاه فردوسی جرقه زننده این هدف هستند.
یوسفی یکی از راهبردهای دانشگاه فردوسی را تشویق فعالیتهای علمی داوطلبانه دانست و خاطرنشان کرد: زمینه را برای تشکیل دادن یک اجتماع علمی در دانشگاه فراهم کردهایم و انجمنهای علمی در این بازه در خط مقدم قرار دارند.
معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد به وجود بیش از 90 انجمن علمی در دانشگاه اشاره کرد و افزود: کسی نباید در انجمنهای علمی به دنبال تولید علم باشد زیرا این یک هدف اساسی نیست، ما برای انجمنهای علمی خود به دنبال تمرینی برای اندیشه ورزی هستیم نه تولید علم.
معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد از آمار بالای مراکز شد در شرکتهای دانش بنیان خبر داد و یادآور شد: این جای مباهات دارد که بگوییم 60 درصد از عناصر مهم و کلیدی در مراکز رشد استان از انجمنهای علمی دانشجویی بودهاند و این آینده این دانشجویان را نشان میدهد.
وی از برنامه محوری و تقویت روحیه کارآفرینی را از اهداف در حوزه انجمنهای علمی دانست و گفت: با برگزاری کارگاههای علمی از جمله کارگاههای کارآفرینی، اجتماعی و فرهنگی فعالیتهای گروهی و آموزشی خود را در دانشگاه فردوسی افزایش و تلاش داریم ارتباط موثری میان اعضای انجمنهای علمی و مدیریتهای علمی ایجاد کنیم.
یوسفی از ایجاد سازماندهی ارتباط مناسب شورای دبیران انجمنهای علمی با مدیریت اجتماعی دانشگاه خبر داد و گفت: در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه به این اجماع رسیدهایم که حمایت خود را از انجمنهای علمی بیشتر کرده و بتوانیم دست این دوستان را در انجام فعالیتهای علم پرور باز کنیم.