کد خبر:۳۶۲۷۶۵
حجت‌الاسلام مسعودی:

امروز برخی از دانشجویان توان نوشتن یک پایان‌نامه را ندارند/ روحیه تحقیق و پژوهش در بین دانشجویان کمرنگ شده است

معاون امور دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور گفت: امروز برخی از دانشجویان توان نوشتن یک پایان نامه‌ای که بتواند باعث پیشرفت کشور شود، را ندارند.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از بیرجند، حجت‌الاسلام محمد اسحاق مسعودی، معاون امور دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور ظهر امروز در مراسم افتتاح دفتر نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه پیام‌نور خراسان‌ جنوبی با اشاره به اینکه یکی از بزرگترین اصول دین اسلام علم و عالم بودن است، گفت: یکی از بزرگترین صفات بزرگان دین اسلام عالم بودن آن‌ها بود.

 

وی با اشاره به اینکه پیشوایان دین اسلام عالم‌ترین عالمان در دوران خود بودند، گفت: متن دین اسلام علم است.

 

معاون امور دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور با بیان اینکه دین اسلام به علم آموزی اهمیت فراوانی داده است، گفت: در اسلام علم آموزی به عنوان یک شاخص برای تقوی مطرح است.

 

حجت‌الاسلام مسعودی با اشاره به این سخن از پیامبر(ص) که فرمودند: «من شهر علم هستم و علی دروازه آن؛ کسی که خواهان ورود به این شهر باشد باید از دروازه آن وارد شود»، افزود: حضرت علی(ع) سر تا پا علم بودند؛ به طوری که در روایات بزرگان اهل سنت ذکر شده که علم و حکمت دارای 10 جزو است که 9 جزو آن مختص حضرت علی(ع) است.

 

وی دانش افزایی و علم مداری را یکی از ویژگیهای انسان‌های با تقوی عنوان کرد و گفت: طبق فرموده امام رضا(ع) انسان کامل نمی‌شود مگر اینکه 10 خصلت داشته باشد که یکی از ان 10 خصلت این است که انسان عاقل تمام طول عمر مدت عمر خود از علم خسته نمی‌شود.

 

معاون امور دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور با اشاره به اینکه در جمهوری اسلامی ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اهتمام زیادی به علم و دانش و دانشگاه‌ها داده شده است، بیان داشت: توجه به علم آموزی در ایران اسلامی ریشه در آموزه‌های دینی دارد.

 

حجت‌الاسلام مسعودی با اشاره به تحصیل حدود چهار میلیون دانشجو و فعالیت 70 هزار هیات علمی در کشور گفت: تولید علم در کشور افزایش قدرت اقتصادی، نظامی و سیاسی را به همراه دارد.

 

روحیه تحقیق و پژوهش در بین دانشجویان کمرنگ شده است

 

وی با بیان اینکه بعد از پیروزی انقلاب با توجهات خاص رهبری به تولید علم در کشور پیشرفت‌های خوبی در این حوزه صورت گرفته است، گفت: در حال حاضر با توجه به افزایش بودجه پژوهش در دانشگاه‌ها از سوی دولت فضا برای تولید علم در کشور آمده است؛ بنابراین دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها نباید در این زمینه کم کاری کنند.

 

معاون امور دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور با بیان اینکه متاسفانه در حال حاضر روحیه تحقیق و پژوهش در دانشگاه‌ها کمرنگ شده است، گفت: تا زمانی‌که این روحیه تقویت نشود، اگر بودجه پژوهشی در دانشگاه‌ها چند ده برابر شود، باز هم خروجی همین خواهد بود.

 

حجت‌الاسلام مسعودی تاکید کرد: تقویت روحیه تحقیق و پژوهش در دانشگاه‌ها نیازمند فرهنگ سازی است.

 

وی خاطرنشان کرد: همه باید برای پیشرفت علمی کشور تلاش کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار