کد خبر:۳۶۲۸۹۲
احمدی در شیراز:

هدف از ایجاد مناطق ویژه علم و فناوری، هماهنگی دانشگاه‌ها برای توسعه اقتصاد مبتنی بر دانش است

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم گفت: هدف از ایجاد این مناطق ویژه علم و فناوری گسترش هماهنگی بین دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و پارک‌های علم و فناوری، صنایع با فناوری نوین و سرمایه‌گذاران برای توسعه اقتصاد مبتنی بر دانش است.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از شیراز، وحید احمدی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم امروز در افتتاحیه هجدهمین کنفرانس بین‌المللی پارک‌های علم  و فناوری آسیا در شیراز، بیان داشت: سبب افتخار است که میزبان کنفرانس سالانه انجمن‌ پارک‌های علم و فناوری آسیا در شیراز هستیم.

 

وی با بیان اینکه تلاش ایران برای ایجاد پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد همزمان با آغاز فعالیت این انجمن در آسیا آغاز شده است، افزود: در حال حاضر 150 مرکز رشد و بیش از 30 پارک علم و فناوری در ایران ایجاد شده است.

 

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته انجمن پارک‌ها و مراکز رشد در ایران فعالیت بیشتری داشته و باید همکاری این انجمن با انجمن‌های بین‌المللی تقویت شود، خاطرنشان کرد: دانشگاه‌های ایران در سال‌های گذشته فعالیت‌های خود را در زمینه‌های کارآفرینی، تجاری‌سازی نتایج تحقیقات و ایجاد مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری گسترش داده‌اند.

 

احمدی با بیان اینکه موضوع ایجاد مناطق ویژه علم و فناوری در شهرهای بزرگ مانند تهران، اصفهان، مشهد، تبریز و شیراز در دستور کار قرار دارد، تصریح کرد: هدف از ایجاد این مناطق گسترش هماهنگی بین دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و پارک‌های علم و فناوری، صنایع با فناوری نوین  و سرمایه‌گذاران برای توسعه اقتصاد مبتنی بر دانش است.

 

وی با اشاره به اینکه برگزاری این کنفرانس‌ها در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی فرصت مناسبی برای برنامه‌ریزان است، گفت: برنامه‌ریزان، سیاست‌گذاران و کارشناسان در حوزه علم و فناوری می‌توانند از این فرصت برای تبادل تجربیات خود استفاده کنند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار