کد خبر:۳۶۳۲۳۲
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

سیاست‌های امور فرهنگی دانشگاه کشف استعداد دوم دانشجویان پزشکی است

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه بحث هنر یک بحث استقلالی نیست گفت: هنر تنها به هنرمندان تعلق ندارد و دیگر رشته‌های دانشگاهی هم می‌توانند در کارهای ‌هنری فعالیت داشته باشند.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" ازمشهد،  حجت الاسلام ابراهیمی امروز در افتتاحیه نمایشگاه آثار هنری اساتید دانشگاه علوم پزشکی مشهد در نگارخانه‌فردوسی جهاددانشگاهی در خصوص برگزاری این نمایشگاه گفت: دانشجویان واساتید دانشگاه پزشکی علاوه بر کار تخصصی خود  به کارهای هنری مانند خطاطی، نقاشی و عکاسی هم علاقه دارند و در حاشیه کارهای تخصصی خود به کارهای هنری هم می‌پردازند.

 

 وی بیان داشت: یکی ازاهداف امور فرهنگی دانشگاه از برپایی این نمایشگاه به نمایش گذاشتن  آثار هنری اساتید و دانشجویان رشته پزشکی است که شامل نقاشی، عکس و تابلوهای‌خطاطی می‌باشد.

 

 معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به سیاست‌های فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: یکی از سیاست‌ها این است که با فراهم کردن زمینه و برگزاری نمایشگاه‌ها برای معرفی  آثار هنری دانشجویان پزشکی بتوانیم  استعداد دوم این دانشجویان و اساتید در زمینه هنر را کشف کنیم.

 

 ابراهیمی تصریح کرد: اساتید ودانشجویان هنرمند پزشکی می‌توانند با شرکت در این‌گونه نمایشگاه‌ها آثار خود را با دیگر شرکت کنندگان به ارزیابی بگذارند.

 

وی خطاب به اساتید هنرمند پزشکی افزود: اساتید دانشگاه پزشکی به خاطره مسئولیت‌ زیاد کمتر به کارهای هنری می‌پردازند و به همین خاطره زمان کمتری از وقت خود را به کارهای هنری اختصاص می‌دهند.

 

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی همچنین تلاش دارد تا با برگزاری این‌گونه نمایشگاه‌ها کار فرهنگی و هنری را درمیان اساتید و دانشجویان توسعه دهد.

 

 ابراهیمی با بیان اینکه اصولا ضمیمه کردن هر کاری به کار هنری باعث ماندگاری آن کار می‌شود تاکید کرد: کسانی که صاحب ذوق و هنر هستند می‌توانند در مخاطب تاثیر بگذارند.

 

وی بیان داشت: می‌توان بعضی از سوالات پزشکی را با مثال‌های هنری پاسخ گفت و این باعث می‌شود که جواب آن سوالات برای مدت طولانی در ذهن مخاطب باقی بماند.

 

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه هنر یک بحث استقلالی نیست که تنها متعلق به  هنرمندان باشد گفت:علاوه بر دانشجویان رشته هنر دانشجویان دیگر رشته‌ها هم می‌توانند در کارهای هنری فعالیت داشته باشند.

 

 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار