رضا غلامی جمکرانی در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو" در قم، با اشاره به کیفیت غذای سلف سرویس دانشگاه آزاد قم، گفت: پخت و ارائه وعدههای غذایی این دانشگاه تا سال گذشته در اختیار پیمانکار بود؛ اما امسال دانشگاه مسئولیت سلف را به عهده دارد.
وی افزود: تا سال گذشته کیفیت غذای طبخ شده در دانشگاه مطلوب نبود و از مواد درجه یک استفاده نمیشد، در سال جاری پخت و توزیع غذاهای سلف سرویس این دانشگاه در اختیار خود دانشگاه قرار گرفت که نسبت به سالهای قبل کیفیت افزایش یافته و از مواد اولیه مرغوب در پخت استفاده میشود.
معاون امور ادارای مالی دانشگاه آزاد قم خاطرنشان کرد: دو غذای درجه یک( چلومرغ و چلو ماهی) به وعدههای غذایی این دانشگاه افزوده شده و سهم روزانه استفاده از غذای درجه یک افزایش یافته است.
غلامی بیان داشت: دانشجویان با دریافت کارت دانشجویی الکترونیکی میتوانند نسبت به رزرو وعدههای غذایی اقدام کنند، همچنین بهای هر وعده غذایی در این دانشگاه 450 تومان است.
وی یادآور شد: از چند سال گذشته تا کنون بهای وعدههای غذایی این دانشگاه افزایش نداشته است.