کد خبر:۳۶۳۹۵۲

دانشگاه کاشان و انجمن علمی گیاهان دارویی کشور تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

رئیس پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان از امضای تفاهم‌نامه همکاری بین انجمن علمی گیاهان دارویی ایران و این دانشگاه خبر داد.
دانشگاه کاشان و انجمن علمی گیاهان دارویی کشور تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از اصفهان، حسینعلی رفیعیپور، رئیس پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان از امضای تفاهم‌نامه همکاری بین انجمن علمی گیاهان دارویی ایران و این دانشگاه خبر داد و گفت: این تفاهمنامه به منظور بهرهگیری از تخصصهای علمی، تحقیقاتی و کاربردی متقابل در امر توسعه علمی- پژوهشی با هدف ساماندهی همکاریهای مشترک به امضا رسیده است.

 

وی افزود: همکاری و تبادل نظر در جهت برآورده کردن نیازهای آموزشی، پژوهشی طرفین در چارچوب توافقاتی که به عمل خواهد آمد، ایجاد ارتباط و تبادل اطلاعات علمی، تحقیقی در چارچوب قوانین و مقررات، بهره مند شدن طرفین از امکانات یکدیگر از قبیل توان های فکری، تجربی، پژوهشی، آموزشی و آزمایشگاهی مطابق ضوابط منعقده، شناخت نیازهای منطقه در زمینه های کاری طرفین از جمله موضوع های این تفاهم‌نامه است.

 

رئیس پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان خاطرنشان کرد: با امضای این تفاهم‌نامه همکاری و اجرای طرح‌های مشترک پژوهشی بین طرفین و مشارکت علمی و تحقیقاتی در اجرای پایان نامه‌ها، سمینارها و کارگاه های تحقیقاتی کاربردی منطبق با نیازها و اولویت‌های تعریف شده دو طرف و راه‌اندازی تیم‌های تحقیقات کاربردی و همکاری در انتشار نتایج حاصل از تحقیقات مشترک در منابع و مجامع علمی معتبر انجام می‌شود.

 

رفیعی پور بیان داشت: در حاشیه برگزاری جشنواره ملی نعنا، نشستی با حضور رئیس دانشگاه کاشان، رئیس انجمن گیاهان دارویی کشور و مسئول انجمن علمی گیاهان دارویی شاخه شمال غرب استان اصفهان برگزار شد و ضمن اظهار تمایل طرفین به همکاری‌های مشترک، بازدیدی یک روزه توسط جمعی از اعضای هیات علمی و مدیر فضای سبز دانشگاه از مؤسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع صورت گرفت.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار