کد خبر:۳۶۴۱۸۶
حسینی در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو":

سنگ‌اندازی دولت کارگزاران در مسیر سیاست‌های جمعیتی/ تکنولوژی حرف اول را می‌زند اما بدون نیروی انسانی هدایت کننده، هیچ ارزشی ندارد

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: دولت پیشین همواره با سیاست‌های جمعیت هماهنگ بود اما این دولت که همان دولت کارگزاران است دنبال جلوگیری از ازدیاد نسل هستند و حاضر نیستند اشتباه خود را بپذیرند و مخالفت خود را با بیان اینکه یک یا دو بچه عقلایی است بیان می‌کنند.

حسینی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی "خبرگزاری دانشجو"، با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر ضرورت افزایش جمعیت و بحران تحدید نسل گفت: مقام معظم رهبری به خوبی متوجه بحران نسل در کشور و طراحی این موضوع در خارج از کشور شده‌اند که حتی بابت این موضوع از سوی سازمان ملل به ایران پول پرداخت می‌شد.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اما باید پرسید که چرا این پول پرداخت می‌شد و اگر بر مبنای غربی افزایش جمعیت فقر و مسائل اجتماعی و اقتصادی را به دنبال خواهد داشت این موضوع برای آنان که قصد ریشه کن کردن انقلاب را دارند قطعا خوشایند می بود. همین موضوع نشان‌دهنده پشت پرده این ماجرا است که حتی بارها جوایزی برای موفقیت در این زمینه به ایران اهدا می‌کردند.

 

وی افزود: حقیقت این است که آنان از افزایش قدرت ایران می‌ترسیدند چرا که اگرچه تکنولوژی حرف اول را می‌زند اما اگر همان تکنولوژی نیروی انسانی برای هدایت و استفاده را نداشته باشد هیچ ارزشی ندارد.

 

حسینی در ادامه بیان داشت: مصداق این موضوع جنگ ایران و عراق است که اگرچه بهترین سلاح و موشک در اختیار عراق بود اما ما در نیروی انسانی موفق بودیم و همین موضوع شکست عراق را به دنبال داشت و همچنین که حزب الله با اسرائیل نیز این حزب الله بودکه با کمک نیروی مردمی در مقابل ابرقدرت سلاح های نظامی ایستاد.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: قطعا غرب می‌دانست که اگر ما در همه زمینه‌ها نیروی جوان پای کار داشته باشیم آینده ما تضمین خواهد بود و به همین دلیل برنامه‌ریزی دقیقی کردند و عده‌ای از دلسوزان نظام که گمان می کردند با این کار مشکلات اقتصادی مرتفع می‌شود آن نقشه را اجرا کردند.

 

وی ادامه داد: دولت پیشین همواره به ویژه در این بحث با مقام معظم رهبری هماهنگ بود اما این دولت که همان دولت کارگزاران است به دنبال بحث جلوگیری از ازدیاد نسل هستند و حاضر نیستند اشتباه خود را بپذیرند و مخالفت خود را با بیان اینکه یک یا دو بچه عقلایی است بیان می کنند.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در ادامه اذعان داشت: در دنیای غرب و کشوری نظیر فرانسه 63 میلیون جمعیت وجود دارد در حالی که 67 میلیون حیوان خانگی دارند و دلیل آن نیز این است که بنیان خانواده را متلاشی کردند و می خواهند آن را در ایران هم عملیاتی کنند.

 

حسینی با اشاره به مصاحبه معاون رئیس جمهور مبنی بر اینکه در شرایط فعلی یک یا دو بچه عقلایی است خاطر نشان کرد: افرادی که چنین مصاحبه هایی می کنند به این معناست که اعتقادی به مبنای فکری مقام معظم رهبری ندارند و در واقع متوجه اشتباه خود نیستند و امیدوارم متوجه اشتباه خود بشوند و عذرخواهی کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار