کد خبر:۳۶۵۸۱۲
کوچک زاده در جمع دانشجویان اصفهانی:

نامردی است که با استناد به امام، مردم را دعوت به سازش کنیم/ مذاکرات هسته‌ای در حال درجا زدن است

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: امام خمینی (ره) دو پیام قبل و بعد از مراسم حج به یک نکته مشترک اشاره کردند؛ در این دو پیام نکته این است که ما با آمریکا چه می‌خواهیم بکنیم و چقدر نامرد است کسی که ...

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از اصفهان، مهدی کوچک زاده، نماینده مردم تهران در مجلس روز گذشته در برنامه "هیاهو برای هیچ؛ بررسی رابطه با آمریکا" در جمع دانشجویان دانشگاه اصفهان و علوم پزشکی گفت: بنده معمولا در موضوعات مختلف، برای مناظره دعوت می‌شوم؛ اما به دلیل اینکه نیاز به مبانی مشترک در هر بحث وجود دارد تا دو نظر متفاوت به یک نتیجه برسند، از پذیرش درخواست‌های مناظره خودداری می‌کنم.

 

وی افزود: این نوع مناظره کردن درست مثل یک استادیوم ورزشی است که طرفداران دو تیم بدون کوتاه آمدن از نظر خود، به طرف مقابل می‌تازند و یک درگیری به وجود می‌آید، که من اصلا چنین چیزی را بر نمی‌تابم.

 

نماینده مردم تهران در ادامه گفت: در مسیر زندگی دو راه وجود دارد که با توجه به دامنه تاثیرشان و نیز تا زمانی که عقل کارایی دارد، ما ناگزیر به انتخاب هستیم. آن هم انتخابی که نیاز به  اصول و عقایدی دارد.

 

کوچک زاده بیان داشت: یکی از بهترین راه‌ها برای منحرف کردن جریانی از مسیر خود، نابود کردن آن جریان است؛ اما چون در اغلب چنین کاری امکان‌پذیر نیست، بحث تحریف کردن و دست کاری کردن معیارها مطرح می‌شود.

 

وی در تبیین این موضوع ادامه داد: در مساله سیاست دینی امروز، از منظر عده‌ای از مسلمانان امام حسن (ع) مظهر سازش کاری و امام حسین (ع) مظهر مقاومت و ایستادگی و انقلابی گری است که صد در صد اشتباه است. همه ائمه اطهار در طول تاریخ عملکردهای متفاوتی داشتد اما معیار و آرمان‌های واحد و یکسانی داشته‌اند. که متاسفانه در شرح تاریخ برخی از ائمه اطهار تحریفاتی رخ داده است.

 

نماینده مردم تهران با اشاره به معیارهای انتخاب در زمان فعلی تصریح کرد: حالا باید ببینیم در زمان ما معیارهای انتخاب چیست و چه باید کرد؟ برای شخص بنده معیار شخص حضرت امام خمینی (ره) است. امام کسی بود که حتی میرحسین موسوی نیز برای کسب رای در سال 88 خود را منتسب به وی کرد و گفت من نخست وزیر امام (ره) بوده‌ام، در حالی که اصل این حرف دروغ است که امام تنها یک نخست وزیر منصوب کرده است.

 

کوچک زاده افزود: حتی کروبی هم می‌گفت من از امام راحل اجازه‌هایی دارم که هیچ کسی ندارد، البته خیلی از سیاسیون مشابه این حرف‌ها را زده‌اند و می‌زنند. ولی اقای زیبا کلام حتی روی حرف‌های امام هم حرف دارند و من متاسفانه تا قال الخمینی بیشتر نمی‌دانم و بلد نیستم و برای مباحثه با ایشان باید کسی باشد که تا قال الصادق با او به بحث کردن بپردازد.

 

وی با اشاره به شخصیت امام خمینی (ره) تاکید کرد: امام راحل یک شخصیت تاثیرگذار و گسترده‌ای بودند، وسط و بی تفاوت نبودند، به همین خاطر در تاریخ اسلام تاثیرگذار و تعیین کننده مسیر بود. از این رو شناخت شخصیت حضرت امام (ره) برای همه دانشجویان واجب است.

 

نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: امام خمینی (ره) دو پیام قبل و بعد از مراسم حج دارند که یک نکته مشترک اول هر دوی آنهاست. اگر در این دو پیام، دقت کنیم تمام نکته این است که ما با آمریکا چه می‌خواهیم بکنیم. و چقدر نامرد است کسی که با استناد به امام(ره) ما را دعوت به سازش با آمریکا می‌کند.

 

کوچک زاده افزود: چند جمله امام در پیام پذیرش قطعنامه هم درباره این است که در مورد آمریکا چه می‌خواهیم بکنیم و این یک نکته راهنما برای ما است. در این پیام‌ها آمده است که هم اکنون با سیاست‌های امریکا در قبال کشورهای اسلامی راهی جز مبارزه نمانده است و باید با چنگ و دندان و تا پای شهادت یا پیروزی مبارزه کرد که این هر دو برای ما پیروزی است. ما مظلومان همیشه تاریخ دست از مبارزه بر نمی‌داریم و مسلمانان همه دنیا بدانند که عزت و حیات در مبارزه است.

 

وی تاکید کرد: با این مبانی ما، یکی از راه‌های انحراف جریان‌های شناسنامه دار نظام جمهوری اسلامی، انحراف این معیارها است.

 

نماینده مردم تهران در پایان با اشاره به بحث مذاکرات گفت: در بحث هسته‌ای گویا مذاکرات به جاهای حساس خودش رسیده است، که نظرات متناقض روزانه در رسانه‌ها منتشر می‌شود. یک روز طرف آمریکایی اظهار امیدواری می‌کند و در مقابل ایران خط و نشان می‌کشد و روز دیگر عکس این ماجرا رخ می‌دهد. من احساس می‌کنم موضوع هسته‌ای در حال در جا زدن است و طرفین انتظار چیزی فراتر را از طرف مقابل دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار