به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از مشهد، فتحی، دبیر انجمن هیپنوتیزم ایران امروز در نشست خبری سومین کنگره "بینالمللی هیپنوتیزم" در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان داشت: این سال سومی است که تلاش داریم این کنگره مهم و بینالمللی را برگزار کنیم.
وی ادامه داد: 20 تا 22 فروردین ماه سال 1394 را جهت برگزاری سومین کنگره بین المللی هیپنوتیزم در تهران در نظر گرفتهایم؛ البته تنها، مکان برگزاری این کنگره در تهران است و دبیر خانه و امور اجرایی این همایش در دانشگاه علوم پزشکی مشهد مستقر میباشد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از سخنرانی 40 استاد برگزیده در این کنگره خبر داد و افزود: حدود 40 سخنرانی، شش پنل تخصصی و هشت کارگاه آموزشی در حاشیه این کنگره برگزار میشود که اغلب این سخنرانان اساتید برگزیده و افرادی هستند که مقالات موفقی را به کنگره ارائه دادهاند.
فتحی در ادامه با اشاره به تعداد مقالات دریافتی خاطر نشان کرد: 65 خلاصه مقاله به دبیرخانه این کنگره ارسال شده است که بیشتر این موارد یا پژوهشهای هیپنوتیزی است و یا پایان نامههای تخصصی است که دانشجویان در حال کار کردن بر روی آن هستند.
وی از اهداف برگزاری این کنگره را رشد این علم در کشور دانست و افزود: هدف از برگزاری این کنگره رشد این علم بر اساس پژوهشهایی است که در این حوزه انجام میگیرد و ما در صدد انتقال این پژوهش ها به دیگران هستیم.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از حضور شرکت کنندگان خارجی در این کنگره خبر داد و با اشاره به 20 سخنرانی به زبان خارجی بیان داشت: مدعوینی از آلمان، فرانسه، سوئد، بلژیک و ایتالیا در این کنگره حضور خواهند داشت که البته برخی سخنرانان ما از کشور ترکیه هستند.
فتحی در ادامه از حضور 1000 شرکت کننده در این همایش خبر داد و گفت: محورهای این کنگره بسیار وسیع است و در یک بخش رشتههای مختلفی از جمله بی هوشی و کنترل درد و در بخش دیگر تمرکز بر روی رشتههای روانشناسی و روانپزشکی است.
وی در ادامه با بیان این نکته که در انجمن هیپنوتیزم ایران 7000 درمانگر در حال آموزش هستند، گفت: انجمن ایران در سال 1364 به صورت انجمن صنفی کار خود را آغاز کرد و در سال 1380 به عنوان انجمن علمی مورد تصویب کمیسیون انجمنهای علمی وزارت بهداشت قرار گرفت.
رئیس انجمن هیپنوتیزم ایران در پایان با بیان این نکته که این انجمن در مشهد توانسته است هشت برابر کل کشور پژوهشهای علمی ارائه دهد، تصریح کرد: آنچه برای ما جای تاسف دارد، این نکته است که با وجود تلاشهای صورت گرفته کاربرد این علم در میان مردم حتی در اندازهای نیست که بتوان آماری برایش در نظر گرفت و باید در ابتدا باورمندی عمومی را بالا ببریم.