کد خبر:۳۶۸۰۳۴
صبح امروز صورت گرفت:

بازدید مسئولان دانشگاه ملی کویت از دانشگاه معارف قرآن و عترت (ع) اصفهان

مهمانانی از دانشگاه ملی کویت متشکل از رؤسا و اساتید این دانشگاه صبح امروز از دانشگاه معارف قرآن و عترت(ع) اصفهان بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از اصفهان، میهمانانی از دانشگاه ملی کویت متشکل از اساتید و رؤسا و مسئولین دانشکده‌های مختلف این دانشگاه صبح امروز، از بخش‌های مختلف دانشگاه معارف قرآن و عترت(ع) اصفهان، از جمله کلاس‌ها، سالن‌های کنفرانس‌ و کتابخانه بازدید کردند.

 

علی عابدی، معاون دانشجویی-فرهنگی و مدرس دانشگاه معارف قرآن و عترت (ع) اصفهان در خصوص این بازدید گفت: هدف اصلی سفر میهمانان کویتی به ایران، آشنایی با مراکز علمی، تخصصی و قرآنی ایران به منظور تبادل نظر و تعامل سازنده است تا بتوانند از تجربیات ما استفاده و در کشور خود پیاده سازی و همچنین تجربیات خود را به ما عرضه کنند.

 

وی افزود: تعداد هشت نفر از اساتید رشته علوم اجتماعی، دو نفر از رشته حقوق، دو نفر از رشته علوم سیاسی، دو نفر ادبیات عرب، دو نفر ادبیات فارسی کویت و یک نفر از رشته کتابداری که در مجموع ۲۱ نفر از آنها آقایان و چهار نفر از آنها از بانوان فرهیخته کویت می‌باشند.

 

معاون دانشجویی-فرهنگی دانشگاه معارف قرآن و عترت (ع) اصفهان تصریح کرد: یکی از مباحثی که یکی از بانوان کویتی در این دیدار مطرح کرد این بود که ما در دانشگاه خود علاوه بر مباحث علمی همه آنها را در رشته‌های مدیریتی به کار می‌گیریم که این خود نکته قابل توجهی برای ما بود.

 

در ادامه این بازدید نشستی با حضور مشکات، قائم مقام دانشگاه معارف قرآن و عترت (ع) اصفهان و مهمانان کویتی برگزار شد،‌ که مشکات گزارشی مفصل درباره وضعیت علمی و فرهنگی دانشگاه معارف قرآن و عترت (ع) ارائه داد.

 

همچنین در این نشست مباحثی در خصوص رابطه قرآن کریم با علوم اجتماعی و بررسی وضعیت دانشجویان این دانشگاه و آینده شغلی رشته‌های تحصیلی این دانشگاه مطرح شد.

 

لازم به ذکر است،‌ دانشگاه معارف قرآن و عترت (ع) اصفهان در سال ۱۳۹۱ با اخذ مجوز از شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات و فنّاوري شروع به فعالیت کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار