آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۸۶۲۴
یک استاد دانشگاه:

۵۰ درصد ازدواج‌هایی که یکی از زوجین رابطه نامشروع قبل از ازدواج داشته به طلاق منجر می‌شود

یک استاد دانشگاه با بیان این نکته که 50 درصد ازدواج‌هایی که یکی از زوجین رابطه نامشروع قبل از ازدواج داشته به طلاق منجر می‌شود، گفت: در ازدواج‌هایی که زوجین هر دو پاک بوده‌اند و تجربه نادرستی قبل از ازدواج نداشته‌اند تنها دو درصد به طلاق منجر می‌شود.

به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از مشهد، غلامعلی افروز در جمع دانشجویان مجرد دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سومین جشنواره "مسیر خوشبختی" که به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در تالار ابن سینای مشهد برگزار شد، گفت: تعداد زایمان‌های فرزند پسر در کشور نسبت به دختران چهار برابر است.

 

وی ادامه داد: نباید به کنکور و حضور بیشتر دختران در اجتماع توجه داشت؛ بلکه بر اساس آمار، امروز در ایران در ازای هر 100 دختر 124 پسر وجود دارد.

 

خانواده از دورکن زن و مرد تشکیل شده است

 

این استاد دانشگاه با مهم دانستن نقش زن و شوهری، ارکان خانواده را زن و مرد دانست و گفت: خانواده دو رکن اساسی دارد و آن زن و مرد هستند و فرزندان تنها نقش میهمان را بازی می‌کنند.

 

افروز در ادامه با اشاره به این نکته که خانواده تنها با حقیقت ازدواج شکل می‌گیرد، افزود: خانواده تنها یک نهاد مهم اجتماعی نیست؛ بلکه خودش نهاد آفرین است و تنها نهاد نظری، طبیعی، بی‌بدیل و جاودانه برای انسان می‌باشد.

 

وی به اهمیت نهاد خانواده در بیان پیامبر (ص) اشاره و خاطرنشان کرد: رسول خدا(ص)در مسجد در خصوص خانواده فرمودند"خانواده محبوب ترین بنای هستی از نظر من است" و دلیل این فرمایش، اهمیت داشتن خانواده برای حفظ سلامت روح، جسم و روان انسان است.

 

ازدواج پرآوازه ترین واژه هستی است

 

این استاد دانشگاه با بیان این نکته که ازدواج پرآوازه ترین واژه هستی است زیرا یک نیاز فطری، طبیعی و لازمه حیات بشر را رفع می‌کند، گفت: هدف اصلی از ازدواج رفع نیاز جنسی و فرزند آوری نیست؛ بلکه هدف اصلی ازدواج به دست آوردن آرامش و خوشبختی است به نحوی که انسان از سوی دل احساس آرامش کند.

 

افروز با اشاره به بالا رفتن آمار طلاق در میان ازدواج‌های صورت گرفته در کشور متذکر شد: متاسفانه به ازای هر پنج ازدواج صورت گرفته در کشور یک مورد به طلاق، یک مورد به درگیری و مشاجره، یک مورد با بی تفاوتی زندگی خود را سپری کرده و تنها یک یا دو مورد هستند که رضایت قلبی از زندگی خود دارند.

 

خوشبختی مقصد نیست، مسیر است

 

وی با بیان این نکته که خوشبختی مقصد نیست؛ بلکه مسیری است که باید طی شود، ادامه داد: خوشبختی از آن دیروز نیست و بنا هم نیست که در آرمان‌های دست نایافتنی آینده به سراغ شما بیاید؛ بلکه خوشبختی در همین لحظه و همین امروز است زیرا آرامش و خوشبختی یک حس، جهان بینی و معرفت درونی است.

 

این استاد دانشگاه با اشاره به فرموده مولا علی(ع)گفت: اهمیت در لحظه بودن همان که امام علی (ع) فرمودند"در گذشته نمانید و به آینده امید نبندید" در حقیقت آن چه که همه ما به دنبال آن هستیم و در مصداق‌های رسیدن به آن دچار اشتباه می‌شویم آرامش است و دیگر هیچ.

 

افروز با انتقاد از جوانانی که آرامش را در امکانات و رفاه مادی دنبال می‌کنند، خاطرنشان کرد: در سفرهایی که به اروپا و آمریکا دارم جوانان و زوج‌های بسیاری از کشور را می‌بینم که به دنبال آرامش دروغین غربی به این کشورها سفر و دچار افسردگی شدید شده‌اند؛ زیرا در برابر قوانین و شرایط سرد زندگی در این کشورها طاقت نمی‌آورند.

 

به دنبال همسر آرامش‌گر خود باشید

 

وی آرامش را تنها در وجود همسر انسان دانست و تاکید کرد: اصلی ترین ملاکی که باید در زوج خود به دنبال آن باشید دریافت آرامش از او است. ممکن است همسر آرامش گر شما زیبا و پولدار باشد؛ اما زیبایی و پولدار بودن به تنهایی آرامش آفرین نیستند.

 

این استاد دانشگاه تهران با بیان این نکته که ثروت و پولداری به هیچ عنوان تضمین کننده زندگی نیست، گفت: در یکی از مراجعاتم جدایی را در زوجی دیدم که تنها هزینه گل آرایی، شمع و کارت عروسی‌شان 28 میلیون تومان شده بود و برای هر نفر در میهمانی شب عروسی‌شان 180 هزار تومان هزینه کرده بودند و پس از هشت ماه از یکدیگر جدا شدند.

 

افروز با بیان این نکته که چندین ملاک برای داشتن انتخاب درست همسر وجود دارد که بر اساس یک دهه مشاوره بالینی و مطالعات گسترده به آن رسیده‌ام، خاطرنشان کرد: اولین ملاک در انتخاب، دارا بودن ایمان و خداباوری است، آن هم خداباوری بر اساس عمل و معاد اندیشی حقیقی.

 

وی ادامه داد: باید در زندگی فرد مورد نظر شما حاکمیت ارزش ها وجود داشته باشد و این یک نیاز اساسی است زیرا فطرت ما بر خداجویی استوار است.

 

این استاد روانشناسی با بیان این نکته که اگر زن و شوهر در خداشناسی خود قوی باشند در زندگی آن ها اختلافات قابل حل و اساسی نخواهند بود، دومین ملاک برای داشتن زندگی موفق بر اساس آیه "للطیبات و للطیبین" دختر و پسر پاک را سهم یکدیگر دانست و گفت: بر اساس این آیه در سوره نور دختر و پسر نباید تا قبل از ازدواج آلودگی جنسی داشته باشند و هر دو باید پاک باشند.

 

افروز در ادامه با بیان این نکته که به تازگی CNN این تحقیق چندین ساله ما را در گزارشی تایید کرده است، تصریح کرد: بر اساس گزارشی که به تازگی در CNNمنتشر شده به این نکته مهم پرداخته شده که آمار طلاق در خانواده‌هایی که دختر، پسر و یا یکی از زوجین قبل از ازدواج آلودگی جنسی را تجربه کرده‌اند بالاتر است.

 

وی با بیان این نکته که 50 درصد ازدواج‌هایی که یکی از زوجین رابطه نامشروع قبل از ازدواج داشته به طلاق منجر می‌شود، بیان داشت: در ازدواج‌هایی که زوجین هر دو پاک بوده‌اند و تجربه نادرستی قبل از ازدواج نداشته‌اند تنها دو درصد به طلاق منجر می‌شود؛ اما در ازدواج‌هایی که دختر یا پسر، ناپاکی جنسی قبل از ازدواج را درک کرده‌اند طلاق تا 50 درصد رشد داشته است.

 

این استاد روانشناسی با بیان اینکه حق دختر پاک، پسر پاک است، افزود: تجربه رابطه نامشروع قبل از ازدواج موجب می‌شود تا شما در هنگام ازدواج نتوانید به برخی خواسته‌های قبلی خود دست پیدا کرده و دچار مشکلات می‌شوید، البته باب توبه برای همه باز است و باید مبارزه سختی را با خود آغاز کنید.

 

افروز با بیان اینکه من در سوم شعبان سال 1355 ازدواج کردم و در ازدواج خود سخنرانی روانشناسی داشتم، گفت: مهریه همسر من در سال 55 یک جلد قرآن کریم و نهج البلاغه بود و امروز من تنها آپارتمان شش دانگ خود را به نام همسرم کردم و از خود هیچ ندارم تا او بداند دوستش دارم.

 

زن و مرد باید تن پوش یکدیگر باشند

 

وی با بیان اینکه زن و مرد باید تن پوش و لباس یکدیگر باشند، خاطرنشان کرد: لباس به انسان شخصیت، آرامش، مصونیت، گرما و تکریم می‌دهد و در حقیقت موجب می‌شود، انسان خوب جلوه داده شود زن و شوهر نیز باید اینگونه باشند و یکدیگر را در همه جا تکریم کنند.

 

این استاد روانشناسی ادامه داد: زن و مردی که مال هم هستند در فاصله‌ها نیز هم پوشانی دارند و به یکدیگر فکر می‌کنند و اجازه نمی‌دهند شخص دیگری در ذهن آن‌ها جلوه کند.

 

افروز در ادامه اصل مهم دیگر در ایجاد رابطه زناشویی موفق را یاد داشتن قابلیت محبت ورزی دانست و گفت: گذشت، ایثار، صداقت، شجاعت، صبوری، و احسان از نمونه‌های محبت ورزی است، البته احسان، دادن شاخه گل و گاهی فرستادن صلوات و دعا برای سلامتی و آرامش همسر نیز مفید است.

 

وی با بیان این نکته که باید زن و شوهر یکدیگر را دوست داشته باشند، تصریح کرد: اگر زن و شوهر با نگاه رحمت و رافت به یکدیگر می‌نگرند، هیچ گاه بر سر هم فریاد نمی‌زنند، هیچ گاه قهر نمی‌کنند، رنجیده خاطر می‌شوند؛ اما یکدیگر را تنها نمی‌گذارند.

 

این استاد روانشناسی آخرین ملاک را آموختن اصل نوازش گری دانست و گفت: زن و مرد باید با جاذبه‌های جمال و کمال و خودآرایی برای همسر آشنا باشند، آن چنان که پیامبر (ص) شب عروسی حضرت زهرا(س) به ایشان عطری دادند تا برای مولا علی(ع) استفاده کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار