کد خبر:۳۶۷۷۶۵
یک کارشناس مسائل خانواده در جمع دانشجویان؛

۸۰درصد طلاق‌ عاطفی در جامعه ما بین زوجین به وجود آمده است/ویژگی خانواده ناسالم

یک کارشناس مسائل خانواده به بیان ویژگی‌های خانواده ناسالم پرداخت و گفت: گفتن این ویژگی‌ها باعث می‌شود شما خانواده طرف مقابل را ارزیابی کنید و می‌دانید که این خانواده سالم است یا ناسالم.

به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از مشهد،بهادرخوان، یک کارشناس مسائل خانواده امروز در سلسله نشست‌های "مسیر خوشبختی" در جمع دانشجویان دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ازدواج می‌کنیم تا آرامش به دست آوریم چون آدم مجرد تعادل ندارد.

 

وی ازدواج را یک تصمیم مهم زندگی برای مسیر رشد دانست و گفت: ازدواج یک سفر است و برای رسیدن به مقصد نیازمند همسفر هستیم.

 

این کارشناس مسائل خانواده با اشاره به سه هوش هیجانی، عقلانی و معنوی در انسان گفت: مهارت‌های زندگی قبل از ازدواج محقق می‌شود و این مهارت‌ها باعث به وجود آمدن عشق و توسعه آن می‌شوند.

 

بهادرخوان جوانان را به یاد گرفتن بخشش قبل از ازدواج توصیه کرد و افزود: 80درصد طلاق‌ عاطفی در جامعه ما بین زوجین به وجود آمده است.

 

وی نظام ارزش‌ها را مهمترین عامل نزدیک شدن زوجین به هم دانست و بیان داشت: ارزش‌ها در تصمیم گیری به ما کمک می‌کنند، در ازدواج سالم ملاک مادی کم رنگ است.

 

این کارشناس مسائل خانواده به بیان ویژگی‌های خانواده ناسالم پرداخت و خاطرنشان کرد: گفتن این ویژگی‌ها باعث می‌شود شما خانواده طرف مقابل را ارزیابی کنید و می‌دانید که این خانواده سالم است یا ناسالم.

 

بهادرخوان اولین ویژگی خانواده ناسالم را نقش معکوس داشتن در خانواده(زن سالار) دانست و گفت: خانواده باید دارای رهبر و قانون باشد در اروپا به نان آور خانه می‌گویند رهبر؛ اما در اسلام وظیفه نان آوری به مرد سپرده شده چون هنگامی که زن رهبر باشد دختر مقتدر می‌شود و پسر به دنبال تکیه گاه است.

 

وی خاطرنشان کرد: مرد نباید بر روی درآمد همسر خود حساب کند، اقتدار مرد مدیریت در شرایط سخت است. خانواده‌ای که مرد سالار، زن سالار و بچه سالار باشند مردود است.

 

این کارشناس مسائل خانواده افزود: رهبر کسی است که بتواند بدون اعمال زور در قلب‌ها نفوذ کند، زندگی خوب، زندگی مشارکتی است؛ اما باید دانست که رهبر خانواده فقط یک نفر و آن مرد است.

 

بهادرخوان زندگی را تشخیص وظیفه و عمل به آن دانست و بیان داشت: مردی که می‌خواهد رهبر باشد باید اول خودش را درست کند، اقتدار مردانه این است که حرف زشت نزند و قدرتش در دستش برای کتک زدن نباشد.

 

وی خانواده خالی از عشق، خانواده‌هایی که فقط در آن درس می‌خوانند، خانواده‌هایی که تربیت نشده‌اند و خانواده‌هایی که در آن کنترل پدر و مادر زیاد است را خانواده‌های ناسالم دانست.

 

این کارشناس مسائل خانواده گفت: در خانواده سالم رهبر مرد است، نقش‌ها مشخص است و زن حرمت دارد. در خانواده سالم مغز مرد است و زن قلب، در این خانواده نقش مرد حمایتگری و فراهم کننده‌ای است و تغذیه، مراقبت و پرستاری کردن نقش زن است.

 

بهادرخوان با باورهای غلط و ناکارآمد در ازدواج اشاره و تصریح کرد: شیرینی زندگی متعلق به کسانی است که ازدواج اولین تجربه آنها باشد، داشتن دوستی با جنس مخالف قبل از ازدواج نامطلوب است.

 

وی خوشناسی را یکی از هنگامه‌های ازدواج دانست و افزود: خود واقعی؛ یعنی آنچه هستید، خود حقیقی؛ یعنی فردی که باید باشید، خود ایده‌آل؛ یعنی آن فردی که دوست دارید باشید و خود اجتماعی، یعنی جایگاه اجتماعی انسان را باید پیدا کنید و خود واقعی و حقیقی خود را بشناسید.

 

این کارشناس مسائل خانواده بیان داشت: زن و شوهر از خود واقعی به سمت خود حقیقی پیش بروند و به میزانی که خود حقیقی محقق می‌شود اعتماد به نفس و محبت بیشتر می‌شود.

 

بهادرخوان هدف زندگی مشترک را رشد زوجین دانست و گفت: ازدواج باید بر مبنای واقعی و حقیقی باشد، اگر بر مبنای ایده‌آل باشد به مشکل برمی‌خورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار