آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۹۶۴۵

خبر تاخیر در سفر "جان کری" به وین تکذیب شد

سایت وزارت امور خارجه آمریکا با انتشار اطلاعیه‌ای درباره برنامه سفر جان کری وزیر امور خارجه این کشور به اتریش، تاخیر در سفر وی را به وین تکذیب کرد.

به گزارش گروه بین الملل "خبرگزاری دانشجو" جنیفر ساکی سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روزچهارشنبه اعلام کرد وزارت امور خارجه هرگز روز خاصی را برای سفر کری به وین تعیین نکرده است.



وی با اشاره به این مطلب تاکید کرد از این رو گزارش ها درباره تاخیر سفر کری به وین اشتباه است.



سایت وزارت امور خارجه آمریکا با انتشار اطلاعیه های اولیه درباره جزئیات سفر کری اعلام کرد وزیر امور خارجه "اواخر این هفته" به وین می رود و تاریخ و زمان ورود وی به وین هنوز مشخص نشده است.



ویکلی استاندارد بیانیه وزارت امور خارجه آمریکا را درباره سفر کری به لندن و وین منتشر کرد که در آن آمده است کری روز دوشنبه به منظور مشورت با همتاهای اروپایی خود و ارائه گزارشی از مذاکرات ایران و پنج بعلاوه یک به آنها به لندن می رود. وی اواخر هفته به منظور شرکت در گفتگوهای هسته ای ایران به وین می رود. تاریخ و زمان این سفر هنوز مشخص نشده است.



شایان ذکر است خبرگزاری اتریش "آپا" امروز نوشت: سفر وزیر خارجه آمریکا به وین که قرار بود عصرچهارشنبه انجام شود به تعویق افتاده است.جان کری امروز در لندن می ماند و روزپنجشنبه در پاریس با لوران فایبوس وزیر خارجه فرانسه دیدار می کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار