به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از خرم آباد، خسروی نیا پنج شنبه 29 آبان در کارگروه کشاورزی سازمان بسیج علمی لرستان که با حضور اساتید رشته های کشاورزی و دامپروری دانشگاههای استان در محل این سازمان برگزار شد، گفت: شرکتهای دانش بنیانی که بدون آورده مالی تا سقف بیش از 50 درصدشتنها با استفاده از تسهیلات راه اندازی می شئند به سرنوشت شهرک های صنعتی دچار خواهند شد.
وی با بیان اینکه نباید به گونه ای عمل کنیم که شرکتهای دانش بنیان از طریق نخبگان به معظلی جدید برای اقتصاد کشور تبدیل شوند افزود: برای ایجاد این شرکتها نخبگان باید در کنار سرمایه گذاران قرار بگیرند تا بتوانند در عرصه تولید دوام بیاورند در غیر این صورت این شرکتها نیز به سرنوشت بنگاههای زودبازده اقتصادی و شهرک های صنعتی مواجه میشوند.
عضو هیات علمی دانشگاه لرستان با تاکید بر اینکه اگر شرکت های دانش بنیان با شکست مواجه شوند چون نخبگان درگیر این شرکت ها هستند بی اعتمادی جامعه را رقم خاهیم زد گفت: معافیت 10 ساله برای شرکت های دانش بنیان فرصت کمی نیست که برای صاحبان این شرکت پیش بینی شده است و با این حال باید با یک ممیزی درست اجازه ندهیم کسانی که توان مالی لازم را ندارند موج جدیدی از فعالیت های اقتصادی مخرب را در قالب این شرکت ها بر کشور وارد کنند.
خسروی نیا به توقف بی قید و شرط پرداخت تسهیلات به صنایع توسط بانک ها تصریح کرد: بانک ها از تجربه عدم بازپرداخت تسهیلات بانکی توسط برخی از صاحبان صنایع عبرت گرفتهاند؛ از این رو نخبگان ما برای ایجاد شرکتهای دانش بنیان باید بدنبال سرمایه گذاران بخش خصوصی باشند.
وی در ادامه نام بردن از استان لرستان به عنوان یک استان کشاورزی و دامپروری را نوعی خیانت دانست و افزود: سوال ما این است که مگر استان لرستان نسبت به کل مساحت این استان از چه میزان زمین کشاورزی برخوردار است و در مقایسه با دیگر استانهامیزان سطح زیر کشت آن چقدر است که امروز از آن به عنوان یک استان کشاورزی نام میبریم.
عضو هیات علمی دانشگاه لرستان گفت: استان لرستان مگر به غیر از دشت های سیلاخور، کوهدشت و الشتر چه اراضی دیگری دارد که از آن به عنوان یک استان کشاورزی نام می بریم.
خسروی نیا به پدیده گرم شدن زمین به عنوان خطری که استان لرستان نیز از آن در امان نیست اشاره کرد و افزود: امروز دشت کوهدشت به عنوان مهمترین دشت استان به دلیل خشکسالی خشک شده و کشت دوم در آن ممنوع شده است.
وی با تاکید بر اینکه اگر نگاه صنعتی شدن بر استان حاکم نشود آینده لرستان با مشکل مواجه خواهد شد تصریح کرد: سهم خواهی مدیریت کلان استان از کشور باید به سمت صنعتی شدن استان تغییر کند.