کد خبر:۳۶۹۹۳۲

مشارکت دانشگاه آزاد رشت در جشنواره نوآوری و شکوفایی کوهساران گیلان

مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد رشت از مشارکت دانشگاه آزاد رشت در جشنواره نوآوری و شکوفایی کوهساران استان گیلان خبرداد.

افشین پوراحمد در گفتگو با خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" در رشت، گفت: دانشگاه آزاد رشت از سال 1361 همراه با 10 واحد دیگر در سراسر کشور شروع به کار کرد و الان افتخار آن را دارد که با تعداد حدود 16 هزار دانشجوی فعال در خدمت آموزش عالی و پرورش علمی فرزندان این مرز و بوم باشد.

 

وی با اشاره به سوابق علمی - پژوهشی و موفقیت‌های علمی و بین‌المللی در واحد رشت افزود: از بدو تأسیس تا کنون اعضای هیأت علمی این واحد دانشگاهی توانستند با ارائه تعداد 2033 مقاله در مجلات معتبر داخل و خارج از کشور مشارکت کنند و تعداد مقالات ارائه شده در همایش‌های معتبر داخل 1316 و همایش‌های بین‌المللی 145 مورد می‌باشد.

 

مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد رشت گفت: در طول این مدت تعداد 47 مورد همایش‌های مختلف در سطوح ملی، منطقه‌ای، استانی و داخلی در دانشگاه آزاد رشت برگزار شد.

 

پوراحمد، با توجه به برگزاری جشنواره نوآوری و شکوفایی کوهساران در رشت، خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد رشت با مشارکت در این نمایشگاه که توسط بنیاد نخبگان استان گیلان در محل سالن وارش شهرداری رشت بمدت سه روز برگزار شد، توانست آثار پژوهشی این واحد دانشگاهی را شامل کتب (تألیف و ترجمه)، مجلات علمی- پژوهشی، پایان نامه‌ها و طرح‌های تحقیقاتی کاربردی، در مدت برگزاری نمایشگاه در معرض دید علاقمندان به علم و مباحث علمی قرار دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار