کد خبر:۳۷۰۰۵۷
لندن:

تهران باید برنامه هسته ای اش را محدود کند

سخنگوی وزارت خارجه انگلیس در بیانیه ای گفت که تهران باید برنامه هسته ای اش را محدود نماید!

به گزارش  سرویس بین الملل خبرگزاری دانشجو ؛ و به نقل از  اسکای نیوز ، وزارت خارجه انگلیس امروز شنبه اعلام کرده است که رسیدن به یک توافق با ایران درباره پرونده هسته ای ایران تا پیش از روز 3 آذر (دوشنبه) همچنان ممکن است؛ اما بی نهایت دشوار به نظر می‌رسد.

 
 سخنگوی وزارت خارجه انگلیس در بیانیه‌ای اعلام کرد : ایران باید بپذیرد که محدودیت های جدی بر برنامه هسته‌ای‌اش وضع نماید؛ خصوصا در رابطه با کاهش قدرت غنی سازی اورانیوم. در این بیانیه آمده است : بدون این مسأله دشوار است که ببینیم که چگونه می‌توان به توافقی با ایران دست پیدا کرد که به جهان اطمینان بیشتری در رابطه با مقاصد هسته ای ایران را بدهد.
 
این بیانیه می افزاید : رسیدن به یک توافق به نفع همگان خواهد بود. همچنین با اعلام اینکه مذاکرات با ایران بی نهایت دشوار  و مسائل پیچیده‌ای است گفت :موفقیت در این مسأله خواهان انعطاف پذیری و واقع گرایی و اراده سیاسی از سوی دو طرف است و بالأخص از ایران این را می‌طلبد که با کاهش قدرت هسته ای اش موافقت نماید."
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار