با ۷۰۰۰ سال مذاکره هم اعتمادی بین ایران و آمریکا حاکم نمی‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۰۷۸۷
بهمئی در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو":

با ۷۰۰۰ سال مذاکره هم اعتمادی بین ایران و آمریکا حاکم نمی‌شود

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان گفت: با تمدید هفت ماه مذاکرات هسته‌ای که هیچ بلکه تا 7000 سال آینده نیز بین ایران و این کشور اعتمادی حاکم نمی‌شود.

میلاد بهمئی، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در خرمآباد، گفت: ما با آمریکا مشکل گفتمانی داریم و با این حال با تمدید هفت ماه مذاکرات هستهای که هیچ بلکه تا 7000 سال آینده نیز بین ایران و این کشور اعتمادی حاکم نمیشود.

 

وی با اشاره به خوشبین نبودن رهبر معظم انقلاب نسبت به مذاکرات هسته‌ای افزود: مشکل آمریکا با ما انقلاب اسلامی و روحیه استکبار ستیزی ملت ایران است و نه درصد غنی سازی؛ از این رو از دولت می‌خواهیم از لبخندهایی که ثمره‌ای جز اهانت به ملت ایران را دربرنداشته است، دست بردارد.

 

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان با بیان اینکه کشوری که انواع وحشی گری‌ها را در قبال ایران و سایر کشورهای مظلوم انجام داده، شایسته سزاوار لعنت است نه مذاکره گفت: وامصیبتا که دولت یازدهم حلال مشکلات را در دست دادن به گرگ صفتان و سگ‌های هار می‌داند.

 

بهمئی با اشاره به اظهارات وزیر امور خارجه آمریکا مبنی بر اینکه برنامه هسته‌ای ایران متوقف شده، تعداد سانتریفیوژها کاهش پیدا کرده، پیشرفت نیروگاه اراک متوقف شده و تحریم‌ها نیز همچنان ادامه دارد تصریح کرد: قرار نبود که دولت جواب خون شهدای هسته‌ای اعتماد ملت ایران را اینگونه بدهد.

 

وی خواستار نظارت و توجه هر چه بیشتر نمایندگان مجلس به مذاکرات هسته‌ای شد و ادامه داد: ملت ایران نانی را که با تحقیر و فحاشی بر روی سفره آنها بیاید نمی‌خواهند.

پربازدیدترین آخرین اخبار