کد خبر:۳۷۲۱۲۱
فریدون در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو":

در خصوص سرپرستی دانشگاه تهران هنوز تصمیمی گرفته نشده است/ وزارت علوم در حال بررسی پرونده‌های قبلی است

مدیرکل حوزه نظارتی وزارت علوم گفت: وزارت علوم در حال بررسی و پیگیری پرونده‌های قبلی است و هنوز درباره سرپرست دانشگاه تهران،تصمیمی اتخاذ نشده است.

عبدالحسین فریدون، مدیرکل حوزه نظارتی وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه"خبرگزاری دانشجو"، گفت: پس از انتخاب وزیر علوم قرار بر این است که رؤسای دانشگاه ها به شورا معرفی شوند و برای دانشگاه های که سرپرست ندارند، سرپرست تعیین شوند که در این خصوص ما مشغول پیگیری پرونده های گذشته هستیم.

 

وی در پاسخ به این سئوال که چه کسی سرپرستی دانشگاه تهران را برعهده می گیرد، گفت: وزیر علوم تحقیقات و فناوری هنوز در این خصوص تصمیم گیری نکرده است و ما نامه و ابلاغیه ای از طرف وزارت برای سرپرستی دانشگاه تهران دریافت نکرده ایم.

 

فریدون در پایان خاطرنشان کرد: در سیاست وزیر جدید اولویت با پیگیری پرونده های سابق است و همه دانشگاه‌هایی که پیش از این بدون سرپرست بودند در ابتدا مورد بررسی قرار می گیرد.

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
عبدالله
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۲
اگر ایشان نسبتی با آقایان فریدون دارند ، آبی از این وزیر هم گرم نخواهد شد و روال وزارت علوم همان خواهد بود که بود
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار