عباس جدیدی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» در خصوص تصویب یک فوریت لایحه انتخاب شهردار توسط کمیته حل اختلاف و همچنین بحث های مطرح شده در ارتباط با انتخاب شهردار توسط مردم گفت: انتخاب شهردار یک کار تخصصی است و اگر چه من نفی نمی کنم لایحه مجلس و دولت در این خصوص را چراکه موضوعات خوبی نیز در آن گنجانده شده اما جای بحث بسیار دارد.
عضو کمیسیون نظارت حقوقی شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: همه انتخابات ما در کشور به صورت مستقیم و غیرمستقیم توسط مردم انجام می شود و انتخاب شهردار نیز از این قانون مستثنی نیست و چه مردم انتخاب کنند وچه اعضای شورای شهر در واقع انتخاب مردم است چرا که اعضای شورای شهر نیز نمایندگان مردم هستند که توسط مردم به این جایگاه رسیده اند.
وی افزود: انتخاب شهردار و در واقع سیستم مدیریت شهری و شورا متفاوت است سایر قسمت هاست و به هیچ عنوان سیاسی نیست و در واقع جایگاه خدمت رسانی برای مردم است و از همین جهت نیز با مجلس متفاوت است چرا که مجلس باید جایگاهی سیاسی باشد اما شورا یک نهاد مردمی است و موضوعات آن شهری و مرتبط با مشکلات مردم است.
جدیدی در ادامه بیان داشت: این موضوع بحث داغ امروز نیست و بیش از 12 سال است که مطرح می شود اما مشکل امروز ما انتخاب شهردار توسط مردم یا شورا نیست و مشکل اصلی در عدم وجود مدیریت یکپارچه است.
وی ادامه داد: در مدیریت یکپارچه همه قسمت های شهری از آب و برق و گاز گرفته تا آموزش و پرورش باید زیر مجموعه شهرداری قرار بگیرد تا هم از موازی کاری جلوگیری شود و هم اینکه مدیریت یکپارچه شهری موفق شود.
عضو کمیسیون نظارت حقوقی شهر تهران اظهار داشت: دولت باید به سمت کوچک سازی حرکت کند و در واقع دولت و مجلس باید به بحث های کلان کشور بپردازند و سایر مباحث باید زیر مجموعه شهرداری قرار گیرد و همه موضوعات باز هم برمی گردد به مدیریت یکپارچه شهری و تا روزی که این موضوع محقق نشود حتی با انتخاب شهردار توسط مردم چیزی تغییر نخواهد کرد.