کد خبر:۳۷۲۹۵۲
قائم مقام پارک علم و فناوری یزد:

مهم‌ترین هنر جامعه علمی، تربیت کارآفرین است/ پارک علم و فناوری با مشاوره بسیاری از زیان‌ها را در کارآفرینی کاهش می‌دهد

قائم مقام پارک علم و فناوری یزد با اشاره به اهمیت توجه جامعه به علم آموزی در راستای کارآفرینی گفت: مهم‌ترین هنرجامعه علمی، تربیت کارآفرین است.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از یزد، شهرام شکوهی، قائم مقام پارک علم و فناوری یزد روز گذشته در همایشی با موضوع "معرفی مراکز نوآوری و مرکز رشد پارک علم و فناوری یزد" در سالن منتظر قائم دانشگاه یزد گفت: یکی از راه‌های توسعه و کارآفرینی در جامعه ایجاد شرکت‌های دانش بنیان کوچک و متوسط است تا بتوان از طریق آن‌ها گردش مالی را بسیار زیاد کرد.

 

وی افزود: یکی از راه‌های تاسیس شرکت‌های دانش بنیان هدایت کردن مقالات به سمت کارآفرینی است و در صورتی که این عمل صورت نگیرد همچون کشور هند تنها مقالات خوب خواهد بود؛ اما از آن‌ها نمی‌توان در راستای کارآفرینی و رفاه جامعه استفاده کرد.

 

قائم مقام پارک علم و فناوری یزد خاطرنشان کرد: نگاه کارآفرینی در مرکز رشد می‌تواند دانش پژوهان را به جایی برساند که سالانه سه تا چهار میلیارد تومان در سال گردش مالی خواهند داشت.

 

شکوهی بااشاره به کارآفرینی افرادی همچون مارکوپلو، ادیسون، هیوولت وپاکارد، جابز خاطرنشان کرد: تلاش و پشتکار یکی از رمز موفقیت این افراد بود که با ریسک‌ها و پیگیری‌ها و ناامیدی‌های فراوان باز چیزهای جدید را خلق کرده و از ان درآمد بالا بدست آوردند.

 

وی افزود: ریسک حساب شده و استقلال و رضایت درونی و ریسک اجتماعی از جمله ویژگی‌های یک کارآفرین است که مرکز رشد با مشاوره‌های کارآفرینان این ریسک‌ها را به صفر می‌رساند.

 

قائم مقام پارک علم و فناوری یزد گفت: کارآفرین مادرزاد به دنیا نمی‌آید؛ بلکه تربیت می‌شود و می‌توان کارآفرینی را یاد گرفت و با آموزش آن را فراگرفت که این در دانشگاه آغاز می‌شود و از راه‌های مختلف می‌توان به استقلال رسید و کارآفرین شد و با تمرین و به کارگیری ان تبدیل به کارآفرین شد.

 

شکوهی ادامه داد: باید در این راه تجربیات متعددی را کسب کنید تا بتوانید در بازار فعالیت کنید و در این راستا نیز با تحصیلات مرتبط زمینه را برای کارآفرینی ایجاد نمایید و با خلاقیت باعث رفاه اجتماعی در جامعه شوید.

 

قائم مقام پارک علم و فناوری یزد خاطرنشان کرد: مهم‌ترین موفقیت افراد کارآفرین ایده است که با توجه به تغییرات این افراد می‌توانند کسب و کاری را ایجاد کرده و در جهت درآمدزایی به کار گیرند.

 

شکوهی تصریح کرد: نوآوری خلق، ابداع، اکتشاف، اختراع نیست بلکه ولی خلق چیری جدید به نفع جامعه است که بتوان برای استفاده از ان هزینه دریافت نمود و افراد نیز برای استفاده از ان حاضر به ارائه هزینه هستند.

 

وی در پایان گفت: نوآوری چند نسل دارد که نسل اول، دانشگاه و نسل دوم، مراکز تحقیقاتی و نسل سوم نیز بازار باز می‌شود که اخیرا نیز نوآوری نسل چهارم ارائه شده است که در نیا از ان استفاده می‌شود و دانشگاه و صنعت و دولت با هم کار می‌کنند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار