کد خبر:۳۷۳۰۲۴
حجت الاسلام فاطمی در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو":

مسئولین دانشگاه باید انتقادات دانشجویان را در کرسی‌های آزاداندیشی بشنوند

رئیس دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد قوچان با بیان اینکه نظریه پردازی یک مرحله تخصصی بوده؛ اما آزاداندیشی بیان دیدگاه‌های فردی است، گفت: مسئولین دانشگاه باید انتقادات دانشجویان را در کرسی‌های آزاداندیشی بشنوند تا بدانند که از دید دانشجو چه ضعف‌هایی وجود دارد.

حجت‌الاسلام مهدی فاطمی در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در مشهد، گفت: متولی اصلی برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها نهاد رهبری بوده که در دانشگاه آزاد قوچان این بر عهده دفتر فرهنگ این واحد دانشگاهی است.


وی هدف اصلی برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی را بیان دیدگاه‌ها و نظرات دانشجویان در یک چارچوب مشخص دانست و افزود: برای کرسی آزاداندیشی باید موضوع از قبل مطرح شده و یک موافق و مخالف در زمان معینی مقابل یک استاد داور به بیان نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود بپردازند.


این استاد دانشگاه با بیان اینکه نظریه پردازی یک مرحله تخصصی بوده؛ اما آزاداندیشی بیان دیدگاه‌های فردی است، تصریح کرد: مسئولین دانشگاه باید انتقادات دانشجویان را در کرسی‌های آزاداندیشی بشنوند تا بدانند که از دید دانشجو چه ضعف‌هایی وجود دارد.

 

فاطمی با اشاره به مناظرات ائمه معصومین بویژه امام رضا (ع) در عهد خویش، خاطرنشان کرد: امام رضا (ع) مناظرات زیبایی را در برابر یهود، مسیحی، زرتشتی و به نمایش گذاشته و بدون هتک حرمت، توهین و افتراء و با استفاده از ادله و مستندات خودشان آنان را مغلوب کردند.


وی با تأکید بر این مطلب که اینگونه مناظرات و روش‌های امامان معصوم در بیان دیدگاه‌ها متأسفانه کمتر بیان شده و تمام الگوگیری‌ها از دانشمندان غربی صورت گرفته، تصریح کرد: باید نسبت به مناظرات و سیره معصومین (ع) شناخت بیشتری حاصل شود و اساتید دانشگاه‌ها باید از مناظرات امام رضا (ع) الگوگیری کنند.

این استاد دانشگاه تأکید کرد: اهل بیت (ع) تابلوی تمام قدنمای هدایت انسان هستند و باید از همه جهات از آنان الگوگیری کرد؛ زیرا گفتار، رفتار آنان برای انسان حجت است.


فاطمی تصریح کرد: یکی از آسیب‌هایی که کرسی‌های آزاداندیشی را در سطح دانشگاه‌ها تهدید می‌کند عدم استقبال دانشجویان به دلیل احساس ناامنی از ابراز عقیده واقعی در اینگونه محیط‌ها است و همچنین خروجی مناسبی از اینگونه برنامه‌ها برای ایجاد انگیزه نمی‌گیرند.

 

وی جلب اعتماد دانشجو و ایجاد نگاه مثبت در وی را امری مهم و ضروری برشمرد و تصریح کرد: استاد می‌تواند با ابزارهای مختلف به جذب یک دانشجو کمک کند و می‌تواند با تأثیرات اخلاقی ترس را از او دور کرده و وارد میدان نظردهی کند.



رئیس دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد قوچان گفت: ازدواج، رابطه دختر و پسر، مباحث اقتصادی و تحریم‌ها، مسائل سیاسی روز، اعتیاد و مسائل اجتماعی مبتلا به مهمترین موضوعات مورد نظر دانشجو برای بیان در کرسی‌های آزاداندیشی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار