کد خبر:۳۷۳۰۸۳
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کرمان:

دانشجویان به دلیل برخی کم کاری‌های مسئولان به خواب رفته‌اند/ اتفاقات ۱۶ آذر ۳۲ را برای دانشجویان بیان کنید

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کرمان گفت: بسیاری از دانشجویان را می‌بینم که بخاطر کم کاری‌های متولیان فرهنگی به خواب رفته‌اند؛ اگر متولیان صدایی برای گفتن داشتند و پای کار بودند؛ آنان بیدار می‌شدند.

ابراهیمی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کرمان در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در کرمان، در رابطه با تعریف دانشجو گفت: دانشجو در هر دانشگاهی نماد علم و معرفت است و دانشجویان حاملان پرچم دانش هستند.


مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کرمان ادامه داد: دانشجو کسی است که نقش بسیار فراوان و اثر بخشی در جامعه دارد؛ مطمئنا اگر دانشجو فعال باشد، تاثیرات آن را در جامعه می‌بینیم و اگر دانشجو منزوی باشد جامعه غیر فعالی را خواهیم داشت.


هر چه دانشجو فعال باشد؛ جامعه پویاتری خواهیم داشت


ابراهیمی بیان داشت: دانشجو به طور کلی یکی از پایه‌های جنبش و فعال بودن و غیر فعال بودن جامعه است؛ هر چه دانشجو فعال باشد جامعه پویاتری خواهیم داشت و هر چه هم منزوی و غیر فعال باشد، جامعه‌ای منزوی و غیر فعال خواهیم داشت.


وی در رابطه با دغدغه‌های دانشجویی‌اش نیز گفت:‌‌ همان طور که بعد و قبل از انقلاب خیلی از مسائل برای دانشجویان به طور عموم تبیین شد و تعدادی از دانشجویان مسیر خود را می‌شناختند و باعث به وجود آمدن جنبش خاصی شد، دغدغه بنده نیز به عنوان یک دانشجو این است که قبل بیان این مسئله که دانشجو به خواب غفلت رفته است؛ تلاش کنیم و به دانشجو بهاء بدهیم.


دانشجویان به دلیل برخی کم کاری‌های مسئولان به خواب رفته‌اند


این فعال دانشجویی ادامه داد: به فکر این نباشیم که دانشجو حرکتی بکند، در واقع متولیان فرهنگی باید به سمت دانشجویان حرکت کنند؛ هر چند دانشجویانی که به خواب رفته باشند باید آنان را به هر نحو و زبانی مورد پسند است بیدار کنیم.


وی با اشاره به وظیفهه متولیان فرهنگی در جذب دانشجویان تصریح کرد: بسیاری از دانشجویان را می‌بینم که بخاطر کم کاری‌های متولیان فرهنگی به خواب رفته‌اند؛ اگر متولیان صدایی برای گفتن داشتند و پای کار بودند؛ آنان بیدار می‌شدند.


مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کرمان در رابطه با چرایی این موضوع نیز گفت: مسئولان دستگاه‌های فرهنگی با دانشجو به نرمی صحبت نکرده‌اند و یا نخواستند به سمت دانشجو بیایند؛ بلکه گروه خاصی را مد نظر داشته‌اند و آنان نیز به خواب رفته‌اند؛ باید با دانشجو به زبان خودش صحبت کرد و به آن‌ها بها داده شود.


اتفاقات ۱۶ آذر ۳۲ را برای دانشجویان بیان کنید


ابراهیمی در رابطه با انتظارات دانشجویان از مسئولان نیز گفت: ما نمی‌توانیم توقع خاصی داشته باشیم؛ هر کسی که مسئولیتی به عهده دارد و در جایگاه خاصی قرار دارد چه مسئول دانشگاه و فرهنگی به دانشجو به این دید نگاه نکند که یک مدت کوتاه درس می‌خواند و می‌رود.


وی ادامه داد: باید برای مسئولین تبیین شود که رسالت آن‌ها در رابطه با دانشجو چیست و قرار است که چه کارهایی را انجام دهند، هر کس در هر پستی است، واقعا دلش برای نظام بسوزد؛‌‌ همان طوری که اوایل انقلاب که جنگ روانی را سپری کردیم و حضرت امام فرموده‌اند: من با اسلحه قیام نمی‌کنم من با صحبت و روشنگری انقلاب خواهم کرد.


این دانشجو با اشاره به اینکه حتما باید علت نامگذاری روز دانشجو برای دانشجویان تببین شود، گفت: خیلی از دانشجویان در تفکر این هستند که شاید علت این نامگذاری یک اعتراض معمولی بوده است؛ اما باید بدانندکه ۱۶ آذر سرچشمه عدالت خواهی در دانشگاه‌ها بوده است و لازم است دستگاه‌ها و مجریان مربوطه این مقوله را به خوبی تبیین کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار